3 tipuri de electronice în care NU merită să investești!

Reducerile masive sunt cele care îi conving pe români să cumpere și să își înnoiască dotările casei. Electronicele și electrocasnicele, consumabile cu durată scurtă de viață, sunt printre preferatele acestora în perioada reducerilor și nu numai. Cu toate acestea, a sosit momentul să te gândești dacă merită investiții considerabile și dacă îți sunt, într-adevăr, utile.

Fiecare an aduce lansări de modele noi datorită tehnologiei tot mai avansate, motiv pentru care electronicele și electrocasnicele nu doar că ajung să se uzeze rapid, ci se demodează la fel de repede. De aceea, este indicat să analizezi oferta și să îți stabilești priorități chiar și atunci când trebuie să dotezi casa cu cele necesare. Sunt, ele, într-adevăr utile ori le-ai achiziționat la prețuri mici, sperând ca într-o zi să le folosești? Analizează ofertele și descoperă ce dotări îți sunt cu adevărat necesare înainte de a cumpăra.

Află din acest articol care sunt cele 3 electronice în care nu merită să investești și de ce:

tonis

  1. Sistemele home cinema. Desigur, ai auzit și citit recenzii promițătoare despre acestea, ceea ce te-a convins să iei în considerare achiziția unui astfel de sistem. Dacă ai la dispoziție o încăpere de peste 50 m2 transformată într-o sală de recreere, într-un cinema sau destinată petrecerilor pe care le dai adesea, un sistem home cinema este binevenit. Altfel, de ce ai împânzi sufrageria cu boxe prin care să asculți știrile și câte un episod din serialul preferat? În schimb, poți verifica oferta de televizoare de la Tonis pentru a investi într-un aparat performant, cu imagine impecabilă, culori excepționale și sonor surprinzător. Această alegere este mult mai utilă și oferă o experiență completă, ca la cinema.cover tonis
  2. Tabletele. Când a fost introdusă pe piață, tabletei nu i s-a specificat utilitatea. A fost, însă, primită bine de public, motiv pentru care o poți regăsi peste tot astăzi. Cu toate acestea, ce face tableta diferit de un laptop sau un telefon? Practic, nu foarte multe, însă îți oferă avantajul de avea un gadget mic pe care să îți iei notițe și să urmărești serialele tale preferate de oriunde. Este o investiție de sute, chiar zeci de lei, pe care nu o poți amortiza și care, în timp, se va dovedi chiar inutilă. Ca să investești inteligent, vezi oferta de laptopuri practice, de dimensiuni reduse și ușoare, pe care să le iei oriunde cu tine. Alături de un smartphone, laptopul se va dovedi mult mai util, fără să mai consideri că ai nevoie de tabletă.1 tonis
  3. Cuptoarele cu microunde. Acest aparat electronic este unul dintre cele mai nocive pe care le deții și care se regăsește în casa ta de ani buni. Pe scurt, ca să încălzească mâncarea într-un timp atât de scurt, acesta o radiază, folosindu-se de un câmp electromagnetic. Cu toate că este util pentru părinții ai căror copii stau o bună parte din zi singuri acasă, cuptorul cu microunde rezolvă o mică problemă, creând, pe termen lung, o alta. Dacă îți dorești să reduci riscurile, instalează un cuptor sau o plită electrică, cu ajutorul cărora mâncarea își va păstra același gust proaspăt și delicios.

Așadar, evită șă irosești bani pe electronicele care nu vor aduce contribuții însemnate confortului tău acasă și investește în aparate utile, cu durată lungă de viață.

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s