Top 3 SECRETE ale influencerilor de succes

influencerA fi influencer nu este tocmai cel mai simplu job. Oricât de lipsită de stres și de agitația de la birou ar părea munca acestora, influencerii se sunt nevoiți să fie mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în mediul online, în ceea ce privește schimbările domeniului de Marketing, dar să-și mențină totodată originalitatea. Poate suna simplu, însă la fel ca orice alt job, acesta implică multe alte detalii la care nici nu te-ai gandi.

În România, cea mai mare parte a influencerilor a apărut în 2017, când companiile au conștientizat potențialul incredibil al oamenilor activi din social media și au demarat, cu ajutorul acestora, campanii de promovare din ce în ce mai creative și mai ingenioase. Rând pe rând, influencerii din țara noastră s-au întrecut în originalitate și în a atrage comunități de oameni pe care să-i inspire cu stilul lor de viață. În fiecare zi poți remarca ușor încercările influencerilor de a aduce diversitate și bună dispoziție în viața ta, iar unul dintre cei mai apreciați oameni din acest domeniu este chiar Mihai Bendeac, prezent la nenumărate evenimente publice și private, online, dar și offline. Vestea bună este că îl poți contacta personal pentru a-l aduce la orice tip de eveniment căruia vrei să-i asiguri succesul.

 

Află din acest articol care sunt cele 3 mari secrete ale influencerilor români:

În orice domeniu de activitate – sport, modă, show-uri de comedie ori gaming – atât influencerii, cât și companiile trebuie să aibă în vedere o serie de aspecte atunci când aleg să colaboreze. Un studiu recent arată că primii 3 factori pentru care se inițiază o colaborare sunt numele brand-ului, relevanța pentru audiența influencer-ului și abia apoi intervin aspectele financiare. De exemplu, cea mai mare agenție din acest domeniu din România, Global Influencers, colaborează cu mari brand-uri internaționale, dar și cu cei mai apreciați oameni în mediul online, pentru a asigura succesul campaniilor. Secretul este ca mereu să existe un echilibru între renumele și calitatea companiei și cel al influencerilor care o promovează.

marketing

  • Întrucât totul ține de marketing, companiile care folosesc influența celor mai căutate persone pe canalele de social media, trebuie să își adapteze strategiile la grupul țintă. Cei mai sofisticați în ceea ce privește canalele de socializare și tehnologia sunt, cu siguranță tinerii cu profiluri de Facebook, Instagram sau YouTube. De aceea secretul campaniilor online este să transmită un mesaj scurt, mereu diferit și care să atragă atenția celor din generația Millenials, pentru care totul se desfășoară în mare viteză.
  • Un adevărat influencer nu se oprește niciodată din a învăța lucruri noi despre industria în care lucrează, despre branding și din a-și dezvolta abilitățile de comunicare, pe cele de creație și pe cele interpersonale. Întrucât acest domeniu este în permanentă schimbare, cu noi algoritmi ce influențează vizibilitatea pe canalele media, cei mai mulți activează și în mediul offline, în cadrul unor evenimente variate și pline de provocări – spectacole live, petreceri private, emisiuni de televiziune. Secretul acestora este că investesc în permanență în dezvoltarea personală, ce îi ajută să exceleze în muncă. 

    Ca orice alt job, cel de influencer este mereu supus provocărilor și necesității de a se adapta unei piețe foarte dinamice, dar și standardelor ridicate ale comunității pe care o creează. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai stimulante medii în care cineva ar obține șansa să lucreze.

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s