Recenzie: Lorene – Alex V Miller

Alex-V-Miller__Lorene__606-913-280-7-785334344661Vreau să vă vorbesc despre o carte care mi-a plăcut foarte mult. O carte a unui autor român. Nu știu dacă v-am mai spus, dar eu în general aleg cărțile în funcție de subiectul tratat și în funcție de copertă. Dacă nu îmi place coperta, nu cumpăr cartea. Știu, poate părea o prostie, dar asta sunt.

Am primit această carte cadou, chiar de la autor, alături de niște cuvinte care m-au flatat, de ce să nu recunosc? Mi-a plăcut textura coperții la atingere și eram nerăbdătoare să o răsfoiesc. Încă de la primele pagini m-a captivat.

Povestea este foarte frumoasă, dar o înțelegi cu adevărat abia când ajungi la ultima pagină. La început încercam să înțeleg cine e Lorene. Descopeream niște personaje care m-au fascinat dar nu erau Lorene. Apoi lucrurile au început să se lege și totul s-a redus la un singur nume.

Mi-a plăcut faptul că în fiecare capitol se vorbea despre un alt personaj și că în felul ăsta puteai înțelege povestea mult mai bine. Apoi am stat și m-am gândit la faptul că viața poate să ia o cu totul altă întorsătură atunci când anumite lucruri sunt omise iar adevărul nu este spus încă de la început. În această carte cam treci prin toate stările. Este scrisă atât de bine, încât nu prea poți să o lași din mână pentru că ești curios să afli ce se întâmplă și care sunt dedesubturile.

Este o poveste de viață, redată frumos, cald, astfel încât să captiveze. Regăsești fraze nostime, care au darul să îți aducă zâmbetul pe buze. Ajungi să îndrăgești fiecare personaj și să îi înțelegi bucuriile, frustrările, temerile și angoasele. Sper să mai apară și alte cărți pentru că mi-aș dori să le citesc. Dacă încă nu ați citit această carte v-o recomand cu drag!


 

Trecutul, prezentul și viitorul sunt legate de un singur nume: Lorene

Călătoria lui Karine în Franța îi va schimba viața pentru totdeauna. Regăsirea cu tatăl ei este primul eveniment dintr-o serie de întâmplări la limita vieții. Tăcerea ei, cauzată de o comă profundă, oferă cititorului privilegiul de a cunoaște celelalte planuri componente ale romanului, poveștile fiecărui personaj influent din viața Karinei și, mai ales, frumoasa poveste de dragoste a părinților săi, Asley și Phillip.

Oare există minuni? Dacă există, atunci cu siguranță că oamenii sunt capabili să le producă.

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s