La mulți ani, copil frumos!

În fiecare an am scris pe blog de ziua ta. Deși am cam renunțat în ultima vreme la activitatea de pe blog, nu pot să nu îți dedic acest articol, azi, când este ziua ta. Au trecut nouă ani. Nu știu nici în acest moment cum de timpul a zburat atât de repede. Tot ce știu e că am adunat atât de multe amintiri frumoase cu tine și că viața mea chiar are un sens de când te am alături de mine.

Păstrez la loc de cinste toate clipele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Prima zi în care te-au adus la mine și te-au pus pe pieptul meu, primul cuvânt, primul pas, primele tale fericiri mărunte dar atât de semnificative pentru tine, prima zi la creșă, prima zi la grădiniță, primul te iubesc, prima îmbrățișare, primele descoperiri și primele priviri timide.

Nimeni nu te cunoaște mai bine decât mine. Și nimeni nu te simte așa cum te simt eu. Mi-ești atât de dragă și sunt atât de mândră că îți sunt mamă. În fiecare zi te mai schimbi puțin. Mai crești puțin. Te îndrepți către alte etape ale vieții tale. Noi suntem aici, să te încurajăm și să te ținem de mână atunci când ai nevoie de noi.

Îți doresc să ai partea de cât mai multe lucruri bune, cât mai multe realizări, îți doresc să îți trăiești copilăria cât mai frumos și să o împingi cât mai departe pentru că peste niște ani vei tânji după ea și te vei hrăni cu amintirile cele mai dragi.

Îți doresc să ai încredere în tine, pentru că poți orice. Trebuie doar să vrei. Să îți dorești. Să faci tot ce îți propui și să nu te lași niciodată descurajată. Îți doresc să întâlnești oameni frumoși de la care să ai ce învăța. Să fii sănătoasă, fericită și iubită.

Te iubesc până la cer și înapoi!

Reclame

3 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s