DOTAREA gradinitei – un factor de decizie in alegerea parintilor!

gradinita10-utile-21734044_Pentru a se decide care este cea mai buna gradinita pentru micutul lor, parintii din ziua de astazi tin cont de foarte multe aspecte! Pe langa cele care vizeaza pozitionarea geografica, renumele gradinitei, programa educationale dar si personalul, parintii sunt tot mai exigenti in ceea ce priveste dotarea gradinitei pe care o vor alege pentru micutul lor.

  1. Dotarea cabinetului medical

 cabinet medical gradinitaPrezenta cabinetului medical in cadrul gradinitei si dotarea sa corespunzatoare, reprezinta unul dintre cei mai importanti factori de decizie atunci cand parintii aleg mediul educativ pentru cel mic.

In fapt, el reprezinta un atuu forte, mai ales daca personalul medical examineaza starea de sanatate a prichindeilor in fiecare dimineata. Astfel, cabinetul medical va trebui echipat cu:

  • Dulapior cu medicamente
  • Stetoscop
  • Plasturi si pansamente
  • Alcool sanitar si rivanol

De asemenea, din cabinet nu ar trebui sa lipseasca aparatele tehnico-medicale. Astfel, ca manager trebuie sa ai in vedere achizitionarea lor iar, daca iti este la indemna online-ul, atunci poti accesa modelele de tensiometre pe MinifarmONLINE.ro , acestea avand preturi accesibile pentru bugetul institutiei de invatamant.

  1. Dotarea grupului sanitar

Uscator-de-maini-vertical-LOSDI-gri-700x800Strans legata de dotarea cabinetului medical se afla si dotarea moderna a grupurilor sanitare!  Primordiala pentru sanatatea si buna dezvoltare a prescolarilor, igiena reprezinta unul dintre factorii de baza in decizia parintilor atunci cand sunt pe cale sa aleaga cea mai buna cresa sau gradinita!

In opinia lor, grupurile sanitare, pe langa vase de toaleta si chiuvete, ar trebui dotate cu uscatoare pentru maini. Aceste sisteme le asigura micutilor o uscare rapida a mainilor fiind, de asemenea, o buna practica pentru indemnarea celor mici sa aplice regulile igienei, ori de cate ori folosesc toaleta!

Prin urmare, daca vizezi topul celor mai bune gradinite din oras, si, ai decis ca este momentul sa montezi astfel de sisteme, atunci poti intra pe https://www.sanito.ro/uscatoare-maini pentru achizitionarea acestor echipamente ideale in mentinerea si stimularea igienei.

  1. Securitatea copiilor

Daca pana nu demult, parintii doreau ca orice gradinita sa fie dotata cu paznic, astazi acestia iau in calcul inscrierea copiilor la gradinitele dotate cu sisteme moderne pentru supraveghere. In acest caz, in functie de tipul echipamentelor folosite, parintii pot avea acces in timp real la imagini cu cei mici, motiv pentru care ei pot superviza indeaproape toate activitatile acestora.

Acum, ca ai aflat care sunt cele 3 aspecte primordiale pe lista parintilor, trebuie sa te pregatesti cu o oferta educationala ampla care sa includa: programul prelungit, programe optionale pentru educatie, alegerea alimentatiei zilnice, dar si renovarea institutiei, daca este cazul!

Asadar, daca te afli in functia de conducere a unei gradinite pregatita sa intampine micutii intr-un nou ciclu prescolar, iata care sunt standardele pe care trebuie sa le indeplinesti:

Reclame

1 comentariu

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s