Pune ultima piesa – Monica Berceanu

coperta 26mar2013

Si cel mai greu e fără pix și fără foi. e greu să scrii din taste. căci nu rămân urme. si când totul pare atât de sigur, nu există urme de indoieli. dar și mai greu e să scrii cu degetul. pe trup. al lui. căci simți că arde pană la os soluția aceea de tremur ce-o provoci încercând să dai ceea ce ai de atâția ani și ai tinut ascuns de teamă să nu…

e greu să scrii pe trup. cu deget. nu pentru că degetele nu folosesc cerneală ci tocmai pentru că cerneala e sufletul tău.


Randurile de mai sus mi-au starnit curiozitatea si m-au facut sa imi doresc sa citesc mai mult. Si m-am regasit intr-o multime de fraze. Am rezonat cu nenumarate cuvinte care au avut un anumit impact asupra fiintei mele. Daca as putea sa descriu intr-un singur cuvant aceasta carte, as spune ca e calda, pentru ca iti patrunde direct in suflet si te rascoleste cumva. Te ajuta sa vezi lumea cu alti ochi. Si sa intelegi lucruri care pana atunci iti erau neclare si le vedeai difuz.

Oamenii au nevoie de emotie. Si de genul acesta de scriitura, plina de caldura. De multe ori cred ca uitam cine suntem, ce suntem si cat de multe putem face. Iar o astfel de carte iti reaminteste ca esti unic, special, deosebit.

Mi-a placut. M-a incantat. A fost balsam pentru sufletul meu. O recomand tuturor persoanelor care stiu ca pot pune ultima piesa. Ma bucur ca am avut ocazia sa o intalnesc personal pe Monica si sa primesc aceasta carte din mana ei, alaturi de cateva cuvinte care imi aduc mereu zambete.

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s