Sunt victorii care duc la un impas, tot aşa cum sunt înfrângeri care deschid căi noi.

Titlul acestui articol mi-a venit în minte aseară, când coloram o planșă la care m-am chinuit ore bune. Mulți dintre cei care colorează spun că mintea lor e focusată doar pe nuanțe, combinații de culori, umbre și contururi.

Eu nu mă pot concentra doar asupra unui lucru. Defect cu care m-am născut. Fac un lucru anume dar mă mai gândesc la altele 7 în același timp. Sau fac mai multe lucruri deodată. Mă plictisește aceeași activitate pe termen prea lung.

Sunt situații în care oamenii se află într-un impas. Un nor mare și greu se abate asupra minții și sufletului unui om. Mintea lucrează, inima simte. Ne lăsăm conduși de ceea ce gândim sau de ceea ce simțim? Anii ăștia m-au învățat că fiecare problemă are o rezolvare. Trebuie doar să o cauți și să îți dorești să o aplici.

Nu vei izbuti să depăşeşti obstacolele şi să ieşi din impas decât atunci când vei înţelege că potenţialul tău este nelimitat şi când vei fi capabil să-ţi dai seama că şansele şi ocaziile favorabile se află la îndemâna ta, ba mai mult: că ai dreptul la ele.

În oricât de grele situații m-am aflat, nu am renunțat niciodată. Renunțarea mi-ar fi lăsat un gust amar și m-ar fi încercat un sentiment de neputință. Probabil aș fi simțit că sunt lașă tocmai când știam și simțeam că sunt o femeie puternică. Nu că m-aș lăuda în vreun fel, dar viața a măturat cu mine de câteva ori și m-a cam silit să devin puternică. Fiecare experiență m-a întărit.

Cel care îi controlează pe mulţi alţii poate fi puternic, dar cel care este mereu stăpân pe el însuşi este şi mai puternic.

Anunțuri