Blog nou, domeniu nou, cuvinte noi

Am tot stat si am pus in balanta daca sa ma mut sau nu. Am ajuns la concluzia ca nu pot scrie pe doua bloguri. N-am timpul necesar, nu pot sustine doua bloguri. Blogul acesta este activ de un an. Ieri am platit domeniul pentru inca un an si m-am decis sa scriu doar acolo.

Stiu ca wordpress are anumite plusuri, dar nici blogger nu e de neglijat. Am ales un sistem de comentarii care permite logarea cu retelele de socializare sau cu crearea unui cont la disqus iar asta dureaza cateva secunde. M-am muncit destul de mult sa-l fac sa arate cum e acum si imi place. N-am de gand sa mai schimb ceva.

Cei care citesc blogurile in reader-ul de la wordpress, pot adauga noua adresa si articolele vor aparea in reader, ca si la celalalte bloguri de pe wordpress. Am pus si varianta de abonare prin email, deci optiuni sunt.

Cine doreste, de acum in colo ma gaseste aici:

http://www.ruxandra-ionita.com

 

Reclame

6 comentarii

  1. Am făcut o vizită pe celălalt blog și mi-a plăcut ce am văzut. Cel puțin așa, la prima vedere – ordonat, curat, primitor, subiecte catchy. Voi adăuga adresa pentru reader. Mult succes în continuare! 🙂

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s