Maine – Guillaume Musso

Emma locuieste la New York, are treizeci si doi de ani si inca il mai cauta pe barbatul vietii ei. Matthew locuieste la Boston, si-a pierdut sotia intr-un cumplit accident de masina si isi creste singur fetita de patru ani. Cei doi se cunosc pe Internet si, dupa un schimb de e-mailuri, cred ca au in sfarsit dreptul la fericire. Dornici sa se vada, isi dau intalnire intr-un micut restaurant italienesc din Manhattan.

In aceeasi zi, la aceeasi ora, fiecare dintre ei intra pe usa restaurantului. Sunt condusi la ceeasi masa si totusi… nu se vor intalni niciodata. Joc al minciunilor? Fantasma unuia? Manipularea celuilalt? Victime ale unei realitati care ii depaseste, Matthew si Emma isi vor da repede seama ca nu e vorba de o simpla intalnire ratata…

Conexiunea ce trece dincolo de timpul normal, duce la intrigi mult mai complexe. Problema nu mai este faptul că într-un fel latopul a conectat trecutul cu viitorul. Cu cât Emma descoperă mai mult despre viaţa lui Matthew, pericolele cresc.

Niciunul din personaje nu este complet alb sau negru, fiecare dintre ei având un secret care este mai mult sau mai puţin periculos, iar unele pur și simplu întrec limitele normalului.

Este o carte captivanta, care te cam intoarce pe toate partile. Totul este imprevizibil si nu prea poti ghici ce urmeaza sa se intample. Mi-a placut. Merita citita.

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s