Filă de jurnal (amar)

Ăsta este primul articol pe care îl scriu de pe tabletă. Nu știu ce o să iasă sau dacă ceea ce va ieși va fi suficient de coerent. În ultima vreme am scris pe blog mai mult despre cărți.  Am uitat sa mai scriu despre mine. Așa că acum, pentru că am puțin răgaz, o voi face.

E perioada aia a anului în care as citi tot timpul. Mi-am comandat vreo 20 de cărți și toate mă așteaptă cuminți în bibliotecă. În curând vor fi răsfoite. Partea tristă e ca tocmai cartea pe care am așteptat-o cel mai mult are niște pagini lipsa. Așa că nu-mi rămâne decât sa o dau retur.

Eva e la școală. Ii place, dar parca nu vad la ea entuziasmul copiilor de altădată. Ei nu sunt cum eram noi așa că trebuie să ne adaptăm la schimbările de acum. Copiii erau răi și când eram eu mica dar parca acum începe să se cam depășească limita. Ceea ce e trist. Avem un copil timid. Și avem de lucrat cu ea la încrederea în sine. Răutățile celor din jurul ei o fac să se retragă în ea. Aici, la capitolul asta, regăsesc o parte din mine.

I-am făcut un jurnal în care scriu lucrurile demne de recitit. Ii lipesc acolo desenele pe care le face pentru noi și declarațiile de dragoste. Când va fi mare sper să îi placa sa își redescopere copilăria.

Am mai primit de la soțz o carte. De care aveam nevoie. Mi-a făcut o bucurie, noaptea târziu.  Uneori ma surprinde, în momentele cele mai neașteptate.  Iar asta îmi place al naibii de mult.

Să vină căldură, că mi-e dor de plimbări.  În rest, voi ce ați mai făcut?

image

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s