La limita extrema (Point Break)

LA LIMITA EXTREMĂ este un thriller de acțiune plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru  dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.

LA LIMITA EXTREMA are unele din cele mai temerare scene de sport extrem vazute vreodata in vreun film de fictiune. Acestea sunt executate de unii din cei mai bun sportivi din lume din big-wave surfing, wingsuit flying, sheer-face snowboarding, free rock climbing, si high-speed motorcycling.

Am mers la cinema si l-am vazut. In general imi place sa vad filmele 3D, daca tot merg acolo. Filmul asta chiar te tine in priza. Este foarte bine realizat si merita vazut.

point_break_2015_movie-wide-825x510

Reclame

4 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s