trei femei si un barbat

cam aşa se prezintă situaţia. ştiu la ce vă gândiţi. sau presupun cam ce vă inspiră titlul. în seara asta n-am de gând să vă vorbesc despre chestii porn. pe-alea le ştiţi şi singuri. în schimb, am de gând să vă vorbesc despre noi. s-a mărit familia. nu, nu cu un copil, deşi sper să apară într-un viitor apropiat. este vorba despre un porc. de guineea. ciufulit.

acum ceva timp scriam despre porcul pe care l-am iubit din tot sufletul. chestia aia mică, pufoasă, care-mi însenina zilele. am suferit crunt când s-a ridicat la cer, şi am tot căutat o altă pufoşenie care să semene cu ea. n-am găsit, şi mereu ieşeam din fiecare pet-shop cu zâmbetul şters şi inima frântă.

azi căutam husă pentru telefon şi-am luat la rând toate supermarket-urile. la un moment dat am ajuns în cora. şi-am intrat să văd dacă mai sunt porci deşi îmi cam pierdusem speranţa. soţul intrase înaintea mea, aşa că m-am dus glonţ să văd porcul. şi era ciufulit. şi foarte mic. şi semăna cu ceea ce căutam. şi mi-am dorit să o iau acasă deşi omul mi-a zis clar că nu mai vrea animal. dar cred că i-a plăcut şi lui.

acum suntem 3 femei şi un bărbat. dar suntem patru fericiţi.

Reclame

5 comentarii

    1. Exista mancare speciala pentru ea, boabe, ceva genul asta. Mananca mult fan, si morcovi din cand in cand.
      De muscat nu musca, dar daca nu ii place omul care se apropie de ea scoate un sunet ca si cand ar scuipa. Dar in general sunt foarte prietenosi si le place sa fie tinuti in brate si mangaiati. Sunt cam dependenti de afectiune.

      Apreciat de 2 persoane

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s