Răspunsul unei femei pentru un bărbat care i-a spus că este grasă

O femeie din Marea Britanie a făcut senzație pe Internet cu răspunsul pe care i l-a dat unui bărbat care i-a spus că este grasă. Citește replica tinerei.

Michelle Thomas a refuzat să se lase afectată de remarcile bărbatului pe care l-a cunoscut pe Tinder și i-a dat un răspuns care a făcut-o cunoscută în toată lumea. Cei doi au vorbit o săptămână, înainte să discute față în față, și păreau să se înțeleagă foarte bine.

Prima lor întânire a început într-un bar din Londra și a continuat la un restaurant din centrul orașului. Chiar dacă Michelle nu l-a considerat foarte atractiv pe bărbat, acesta nu ar fi fost un motiv să nu continue să iasă cu el, potrivit mirror.co.uk.

După întâlnire, însă, tânăra și-a schimbat total părerea. Bărbatul de 40 de ani i-a trimis un mesaj în care i-a explicat motivele pentru care nu mai vrea să o vadă.

„Ești adorabilă, Michelle, și cred că ești cea mai drăguță femeie pe care am cunoscut-o vreodată, însă mintea mea este interesată de persoane mai slabe. Deși sunt de-a dreptul impresionat de mintea, fața și personalitatea ta (și, Doamne, chiar sunt), nu pot spune același lucru despre corpul tău.

Și deși pot să stau cu tine, să flirtez și să am cea mai amuzantă seară, am sentimentul neplăcut că, în momentul în care ne vom dezbrăca, corpul meu mă va dezamăgi. Nu vreau să se întâmple asta! Nu vreau să stau întins lângă tine și tu să mă întrebi ce se întâmplă. Sunt foarte dezamăgit de mine, Michelle, pentru că nu m-am mai simțit atât de bine de ani de zile, dar vreau să fiu sincer cu tine, fără să fiu un nemernic.

Am putea fi prieteni, am putea flirta și spune glume și m-aș căsători cu tine într-o clipă dacă ai fi mai slabă, pentru că ce ai în mintea ta este de-a dreptul unic și mă fascinează!”
Michelle Thomas a recunoscut că mesajul a rănit-o profund și a izbucnit în lacrimi, chiar dacă era la o întâlnire cu un alt bărbat. Când și-a revenit, s-a hotărât să scrie despre asta pe blogul său.

„Poate crezi că pozele mele de profil mă pun într-o lumină mai bună decât realitatea. Dar cred că sunt o reprezentare corectă. Și sunt foarte deschisă când vine vorba despre mine: ma descriu ca fiind o femeie care iubește pizza și am inclus link-uri către contul de Instagram, unde apar mai sumar îmbrăcată, la a 30-a aniversare a mea. Îmi place să cred că sunt o femeie încrezătoare și fericită.

Dar poate chiar acesta este motivul pentru care m-ai luat în vizor. M-ai văzut și te-ai gândit ‘are o părerea prea bună despre ea, trebuie adusă cu picioarele pe pământ’? Trebuie să te întreb asta, știm cu toții că Internetul este un loc periculos pentru o femeie cu opinii. Ce mă îngrijorează cu adevărat, motivul pentru care îți răspund în public, este faptul că ai o fiica de 13 ani -un grafician talentat, care colecționează benzi desenate și vrea să viziteze Japonia cât mai curând.

Vreau să îți încurajezi fiica să își iubească corpul, să se bucure de el și să aibă grijă! Îi aparține! Laudă-i inteligența și creativitatea. Fă-o să își depășească limitele și să fie neînfricată. Dă-i toate uneltele să își construiască o stimă de sine solidă, pentru ca atunci când un om mic, nefericit, atentează la ea, să îi răspundă așa cum o fac eu”, a scris femeia. După această replica, i-a spus să nu o mai contacteze niciodată!

sursa: Unica.ro

ef798e2a64f8017d586636381055a718

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s