Împarte dragoste oriunde te duci

„Imparte dragoste oriunde te duci. Sa nu lasi pe nimeni sa te intalneasca fara sa plece mai fericit. Oamenii care au fost raniti la randul lor ii vor rani pe altii, iar cei care au primit iubire, vor oferi la randul lor iubire.”

Societatea in care traim incurajeaza oamenii sa barfeasca si sa le faca rau celorlalti, doar pentru a-si hrani ego-ul, insa acest lucru cauzeaza multa durere tuturor celor implicati.

In loc sa te daruiesti sentimentelor negative si nevoii de a secatui pe cineva de energie pentru a-ti alimenta ego-ul, arata-le celorlalti ca sunt persoane extraordinare.

Complimenteaza-i si aminteste-le care sunt calitatile lor minunate, care ii fac unici. Fiecare om are nevoie de apreciere si recunoastere, iar tu poti fi acela care le ofera.

Ti se poata intampla uneori sa vezi anumite calitati la oameni, pe care acestia nici macar nu stiau ca le au, datorita faptului ca de multe ori acestia uita care este adevarata lor valoare.

Multi oameni aud, dar nu asculta. A auzi inseamna a simti zgomotul in timpan, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca acorzi atentie insemnatatii sunetului.  A asculta inseamna sa descifrezi implicatiile sunetului si sa incerci sa intelegi cuvintele.

When-I-follow-my-heart-it-leads-me-to-you

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s