Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie

Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie – iubeşte-o cu adevărat. Găseşte-o pe cea care îţi cheamă sufletul, nu opţiunea raţională. Aruncă-ţi lista de preferinţe, doar aşează-ţi urechea pe inima ei şi ascultă. Ascultă numele, rugăciunile, cântecele tuturor creaturilor – înaripate, cu blană sau fără, de sub pământ sau din apă, înverzite sau înflorite, nenăscute încă sau pe moarte…

Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie – o singură femeie dincolo de tine însuţi, dincolo de dorinţă şi raţiune, dincolo de preferinţele tale masculine pentru tinereţe, frumuseţe şi varietate şi dincolo de conceptele tale superficiale despre libertate. Ne-au fost date atâtea opţiuni încât am uitat că adevărata eliberare vine din verticalitatea în chiar centrul ardent al sufletului şi din topirea rezistenţei noastre în faţa iubirii.

Priveşte în ochii ei şi vezi – vezi cu adevărat dacă ea este cea care te străfulgeră din cap pană-n picioare. Dacă nu, pleacă. Chiar acum. Nu pierde timpul “încercând”. Să ştii că decizia ta nu e din cauza felului în care este ea deoarece în esenţă nu este vorba despre “cu cine”, ci “când” alegem să ne abandonăm.

Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie. Iubeşte-o pe viaţă – dincolo de frica ta de moarte, dincolo de frica de a fi manipulat de Mama din capul tău. Nu-i spune că eşti gata să mori pentru ea, spune-i că eşti gata să TRĂIEŞTI cu ea, să plantezi copaci împreună cu ea şi să-i priviţi crescând. Fii eroul ei spunându-i cât de frumoasă este în maiestuoasa ei vulnerabilitate.

Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie. în toate faţetele ei, prin toate anotimpurile ei,iar ea îţi va vindeca dualitatea minţii şi jumătatea de inimă.

Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie, o singură femeie. Iubeşte-o şi protejeaz-o ca şi cum ea ar fi ultimul potir sacru. Iubeşte-o prin frica ei de abandon
pe care ea o întreţine pentru întreaga umanitate. Nu, rana nu este doar a ei să o vindece. Nu, ea nu este slabă în codependenţa ei.

Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie până la capăt până când ea va crede în tine, până când instinctele ei, viziunile ei, vocea ei, arta ei, pasiunea ei,
sălbăticia ei se reîntorc la ea – până când ea devine o adevărată forţă a iubirii, mai puternică decât toţi demonii mediei politice care urmăresc să o devalorizeze şi să o distrugă.

Dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie până în profunzimile umbrei tale, până la cele mai înalte tarâmuri ale Fiinţei tale, înapoi la Grădina unde ai întâlnit-o prima oară, la poarta tărâmului de curcubeu unde aţi pătruns împreună ca Lumină, ca Unul, până la punctul fără de întoarcere, până la sfârşiturile şi începutul unui nou Pământ.

ff430fc39d018fe52cae5ab02ccb1ab4

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s