Credeți în iubire și în puterea acesteia

Credeți în iubire și în puterea acesteia de a schimba vieți. Credeți în voi și în forța interioară care vă ghidează pașii în viață. Credeți în inocență, în adevăr, în lucrurile făcute complet, în bunătate.

Credeți în fiecare vis și faceți tot ce vă stă în putință pentru a-l duce la îndeplinire. Credeți în maturitatea și înțelepciunea fiecare vârste și împingeți-vă dincolo de limitele auto impuse.

Credeți în a doua șansă așa cum credeți în ziua de mâine și nu vă despărțiți de persoanele dragi fără un cuvânt bun. Credeți în gesturile mărunte izvorâte din inimă și în puterea omului de a se schimba în ceva mai bun.

Credeți în miracole, în lucrurile pozitive, în visuri și în Dumnezeu mai mult decât oricând, fiindcă doar acestea ne dau puterea de a continua zi de zi să fim mai buni, mai răbdători, mai generoși, mai oameni.

Credeți în faptul că timpul vindecă răni și ușurează minți încărcate de gânduri negative. Și credeți că puteți face orice doriți atâta timp cât aveți ajutor divin și aveți suficientă iubire și încredere pentru a-i permite să lucreze în beneficiul vostru.

Credeți în ziua de astăzi și în tot ceea ce ea poate să vă ofere și nu vă fie teamă nici o secundă de necunoscut.

Credeți în faptele care vorbesc în locul vostru, la gândurile care vă hrănesc spiritul și mintea, la zâmbetele care vă luminează sufletele și ziua și căutați să fiți fericiți cu ceea ce aveți.

tumblr_nqn5od8AE61sym2bco1_500

Reclame

2 comentarii

  1. Nu doar că eu chiar cred, dar și trăiesc asta 😀 la început a fost dureros să accept că aveam unele aspecte nu tocmai plăcute ce sălășluiau în mine, dar pentru binele nostru comun, am corijat ceea ce era de îndreptat și pot spune că momentan privesc cu ochi mai buni viața, mai ales pe cea de cuplu.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s