Feng-shuiul din bucataria ta!

Feng-shuiul din bucataria ta! Care este pozitia corecta a aragazului pentru a avea parte de prosperitate si armonie in casa?

Teoria Feng-Shui este una destul de simpla. In orice spatiu exista un camp energetic pe care il poti activa in avantajul tau! Regulile artei feng-shui se invart in jurul celor patru elemente primitive ? apa, foc, lemn si metal, toate acestea gasindu-se in orice bucatarie. Astfel, poti profita de prezenta lor pentru a dispune de un spatiu prosper si armonios chiar la tine acasa! Importanta pe care filosofia chineza o acorda pozitionarii obiectelor in spatiu este una extrem de mare, astfel ca in cele ce urmeaza poti afla care este cum trebuie sa iti pozitionezi argazul, chiuveta si frigiderul pentru a activa campul energetic in favoarea ta!

De ce nu trebuie sa pui aragazul intre chiuveta si frigider?

In cele mai multe bucatarii, aragazul este pozitionat intre chiuveta si frigider. Ei bine, se pare prima regula feng shui exclude cu vehementa acest lucru! Motivul este unul simplu ? elementele care nu fac parte din aceeasi categorie (apa, foc, lemn sau metal), nu vor fi niciodata pozitionate unul langa celelalt intrucat s-ar crea o deconectare a campului energetic. Pozitionarea corecta a acestora, conform opiniei specialistilor in arta feng shui, conduce catre sporul casei, prosperitatea si armonia in familie.

Care este pozitia ideala a aragazului in bucataria ta?

Pentru a respecta principiile artei Feng shui in propria bucatarie, ai nevoie ca electrocasnicele pe care le folosesti sa aiba dimensiunile potrivite pentru a pune in aplicare teoria pozitiei. Astfel, in ajutorul tau vin aragazurile clasice si nicidecum plitele incorporabile( care sunt amplasate de fiecare data langa ciuveta sau langa frigider! A folosi un aragaz clasic, insa foarte performant iti poate aduce succesul in bucatarie! Esti un pasionat al principiilor Feng Shui insa aragazul pe care il dispui nu intruneste toate conditiile pentru a le pune in aplicare? Atunci gandeste-te la o investitie pe care o poti face fara sa iti risipesti toate economiile! Vino in magazinul online Rombiz.ro si achizitioneaza la cel mai bun raport calitate-pret aragazul perfect preferintelor si nevoilor tale!

Aragazul reprezinta inima bucatariilor, spun cu vehementa tot cei care cocheteaza cu arta feng shui! Astfel pozitia corecta pe care trebuie sa o aiba va fi intotdeauna in centrul bucatariei, departe de frigider sau de chiuveta ( elementele de apa principale). De asemenea, este necesara evitarea pozitionarii aragazului in dreptul ferestrei, intrucat aceasta actiune nu conduce catre sporul casei. Energia pozitiva se poate evapora daca se afla in proximitatea ferestrelor astfel ca o solutie ideala este aceea de a folosi o perdeluta care sa blocheze accesul.

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s