Celălalt bărbat

Există un moment mult prea scurt, în „The Other Man”, atunci când acest eșec arată o melodramă care emite o parte  de periculos. Peter (Liam Neeson), un designer de software, care locuiește în apropierea Cambridge, Anglia, descoperă corespondenţa de e-mail şi imagini pe calculatorul soției sale absente, Lisa (Laura Linney), care dezvăluie aventura ei cu un alt bărbat.

Petru, care însuși se închipuia fericit, căsătorit de 25 de ani, este cuprins de gelozia care cutremură interiorul acestuia și îl transformă într-un monstru chinuit.

Lisa, un designer de pantofi high-end, a dispărut misterios fără a lăsa un cuvânt. Suspectată că a plecat să se întâlnească iubitul ei, Ralph (Antonio Banderas), Peter porneşte spre Italia, unde pleacă pentru uciderea rivalului său.

Peter se întâlneşte cu Ralph într-un bar de șah iar acolo leagă o conversație și joacă un joc extrem de plictisitor de șah, iar Petru, fără a-şi dezvălui identitatea, află detalii picante despre aventura acestuia cu soţia sa.

Filmul m-a ţinut cu ochii larg deschişi, fiind curioasă să descopăr lucrurile aflate în spatele trădării. Bineînţeles, filmul m-a derutat un pic, existând un amestec, bine punctat, între prezent şi trecut. Cu toate astea, povestea în sine este destul de discutată peste tot, tema peliculei fiind trădarea, înşelarea partenerului şi viaţa dublă.

Mi se pare trist, gândindu-mă la faptul că încă se poartă acest scenariu, să iroseşti zeci de ani de căsnicie, minţindu-l pe cel de alături. Cel care se simţea fericit, împlinit, considerând că are o viaţă echilibrată. Trădările sunt la ordinea zilei. Devin un fapt obişnuit în relaţiile în care nu există suficientă comunicare şi dorinţă de a face lucrurile împreună.

Celălalt bărbat, este de fapt, pansamentul unei neîmpliniri, nespuse, dar trăite.

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s