Ce este un filtru cu carbune activ?

Apa de la robinet devine apa de izvor. Afla cat de inteligenta poate fi investitia intr-un filtru pe baza de carbune activ pentru sanatatea ta

Tu stii cat de poluata este apa de la robinet? Poate nu mai e necesar sa precizam ca studiile facute pe apa de la reteaua comuna este infectata cu clor, compusi chimici, dar si alti daunatori proveniti de pe tevile prin care trece apa inainte de a ajunge in casa ta.

Nitratii si calcarul sunt unele dintre cele mai comune substante chimice pe care, la orice test de apa, ii vei gasi intr-un numar destul de ridicat. Si pentru a-ti putea da seama cat de daunatori sunt acestia pentru sanatatea ta, gandeste-te ca, in timp, consumul de apa de la robinet duce la hipertensiune, disfunctii ale sistemului circulator si ale glandei tiroide, cefalee, urticarii, dar si diferite intoxicatii care au la baza lor asimilarea organismului a unor compusi chimici.

Daca in cazul adultilor disfunctiile organismului se manifesta in timp, sugarii si bebelusii carora le este data apa de la robinet, nitratii din lichid pot duce la asfixierea celui mic si la sindromul albastru.

De aceea, este timpul sa investesti pentru tine si pentru sanatatea familiei intr-un filtru cu carbune activ, cel care, printr-un procedeu special de filtrare al apei, transforma apa de la robinet intr-una la fel de pura si de curata precum cea de izvor.

Ce este un filtru cu carbune activ?

Filtrul cu carbune activ este unul dintre cele mai performante instrumente de filtrate apa, care are la baza rezultatelor sale utilizarea de ?carbune activat?. Ce face, practic, aceasta componenta principala? Carbunele activ sau activat mai este numit si ?minunea? care poate elimina din apa foarte multi contaminati, agenti de dezinfectie chimici si derivati, cum ar fi: culoare, miros, gust neplacut, hidrocarburi aromatice, substante organice volatile, precum si sute de alti contaminati care sunt prezenti in apa. De asemenea, fiindca substantele chimice din apa, precum clorul, pot sa iti afecteze atat sanatatea, cat si mare parte dintre robineti, sistemele de circuit al apei si alte echipamente sanitare, cu un filtru cu carbune activ uiti de aceasta problema, intrucat aparatul elimina si ultima urma de clor din apa.

Daca iti doresti sa beneficiezi si de un aparat perfomant, dar si de preturi avantajoase, magazinul online Clack International Solutions iti poate satisface toate cerintele si iti ofera filtre de carbune active la pret mic, dar cu performante pe termen lung.

Ce avantaje imi poate aduce un filtru cu carbune activ?

Poate te gandesti ca instalarea unui asemenea filtru poate fi un proces care dureaza mult si care este mult prea complicat. Insa, daca vei apela la un filtru cu carbune activ de la Clack International Solutions, vei avea parte de numeroase avantaje, precum si de o apa pura, direct de la robinet. Chiar si daca o fierbi, toate substantele daunatoare din apa nu vor disparea, in schimb, odata ce vei folosi filtrul cu carbune activ, toate etapele spalarii vor fi programabile in functie de necesitatile casei, iar calitatea apei brute va creste inca din prima zi.

Alege sa investesti in sanatatea ta si a familiei, pornind de la elementul vital al vietii, apa. Iar cand vine vorba despre binele tau si mai ales al copiilor, nu mai e cazul sa te poticnesti in luare deciziilor. Nu face rabat de la calitate si investeste inteligent intr-un filtru de apa cu carbune activ de la Clack International Solutions. Numai asa, te vei bucura de o apa de calitate si de un dispozitiv care garanteaza puritatea apei, astfel incat tu nu va mai trebui sa cumperi apa imbuteliata, ci sa o folosesti doar pe cea de la robinet!

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s