Voiam sa ne scufundam in infinit si sa nu mai iesim din el niciodata

Valurile vuiau si suierau la tarm. Stateai langa mine si ma priveai adanc, in tacerea noptii. Nu stiam ce urma. Fruntea-ti era impenetrabila si fara de cuta, privirea serioasa si corpul tau emana o raceala de nedescris. Erai inalt si eu ma simteam ca o copila neputincioasa in fata unei furtuni. Iti citeam pe buze nevoia de mine. Imi doream sa-ti cuprind mana, dar ai facut-o tu inainte.

Mi-ai strans-o cu putere intr-a ta, de parca n-ai mai fi vrut sa mi-o eliberezi niciodata. Am suras usor si te-am privit in ochi. Am intors privirea spre verdele nesfarsit, spre campia senina sau spre smaraldul algelor ce alergau pe malul marii. Ochii tai erau ca-ntotdeauna, limpezi, calzi, privirea ta ce se oglindea in a mea. Erai tu, aici si acum, in fata mea. Eram eu, firava si nerabdatoare in fata ta. Te stiam, ma stiai, dar totul era ca un inceput ce voia parca sa galopeze spre sfarsit. Erai perfect, perfect pentru mine. Mereu am crezut ca diferentele definesc perfectiunea.

Nu semanai cu nimeni, erai rece si totodata clad, cuminte si nelinistit, bland dar nestingherit. Vorbeai putin si spuneai multe, zambeai rar dar pur si simplu simteam cum colturile buzelor tale se ridica intr-un stol de fericire, ce-mi umplea inima si sufletul de fluturi. Erai sigur, mult prea sigur intotdeauna. Nu spuneai vorbe mari si nu faceai promisiuni. Asa erai tu, asta nu puteam sa uit. Aveai degetele catifelate. Le-am mangaiat cu repeziciune si le-am impletit intre ale mele. Picioarele ni s-au miscat la unison si au pornit spre apa.

Nisipul ud ne alina talpile, iar apa calda si spumoasa fredona cantece neauzite in acel Univers noptatic. Voiam sa ne scufundam in infinit si sa nu mai iesim din el niciodata. Faceam un legamant nerostit, o promisiune ce ne lega fiinta pe veci, un pact cu Universul, atingeam in sfarsit eternitatea.

-fragment-

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s