Ansamblul de locuinte din 13 Septembrie

Ansamblul de locuinte din 13 Septembrie poate deveni oricand locatia caminului mult visat. Vezi cat de avantajoasa poate fi investitia intr-un apartament

Ti-ai propus sa te muti la casa ta? Atunci este normal sa te orientezi catre cele mai avantajoase spatii si zone ale Bucurestiului unde sa locuiesti, dar si apartamente care iti pot oferi cele mai moderne si placute spatii de locuit. Daca vrei ca investitia ta sa fie una de cat mai lunga durata, atunci opteaza in locul apartamentelor din cladirile vechi pentru unele noi, cu finisaje de ultima generatie si in imobile construite recent.

Pentru a fi sigur ca mergi direct la tinta, cel mai bun sfat este sa apelezi la un dezvoltator imobiliar, cel care te poate ajuta sa gasesti locuinta ideala, la preturi avantajoase si in locatii ale Bucurestiului la care doar visai.

13 Septembrie, un proiect de imobil de locuinte care te cucereste prin designul modern si spatiile generoase de locuit

Daca iti doresti sa locuiesti intr-o zona cat mai buna a capitalei, unde sa ai parte de toate facilitatile pe care le cere un camin ideal, atunci ia in considerare ofertele dezvoltatorului imobiliar Novum Invest si posibilitatea de a cumpara una dintre locuintele noi din cadrul noului ansamblu imobiliat din 13 Septembrie. Intr-o zona linistita a capitalei, in imediata apropiere a unor puncte de interes precum scoli, gradinite, statiile principalelor mijloace de transport in comun, centre comerciale si institutii publice de interes, imobilul de locuinte dn 13 Septembrie poate deveni oricand locatia unui camin ideal pentru tine si familia ta.

Printre cele mai importante caracteristici ale apartamentelor de 2 si 3 camere de la Novum Invest, se numara posibilitatea de a alege din multiple variante de suprafete ale spatiilor de locuit, astfel incat acestea sa corespunda nevoilor familiei tale, dar si numarului de membrii ai acesteia.

Vrei sa iti amenajezi locuinta dupa bunul plac? Vezi cum poti alege finisajele si tipul de compartimentare al apartamentului dorit

Fiindca este un proiect in plina devoltare, imobilul de locuinte din 13 Septembrie de la Novum Invest iti ofera apartamente ale caror finisaje le poti alege chiar tu, astfel incat sa ai caminul mult visat. Si aici intra tot ce tine de stolerii, tipuri de gresie si faianta, echipamente sanitare de buna calitate si centrale termice proprii. Fiindca este un imobil nou, apartamentele vor arata impecabil, iar tu nu va trebui sa incepi renovarile sau modificarile, asa cum ai fi facut in cazul achizitionarii unor locuinte in cladiri mai vechi.

Vreau sa apelez la programul ?Prima Casa?. Pot cumpara un apartament nou in 13 Septembrie printr-un credit bancar?

Avantajul pe care ti-l mai ofera dezvoltatorul imobiliar Novum Invest este posibilitatea de a plati noua locuinta prin multiple forme. Dintre acestea, cele care vor incanta cel mai mult clientii sunt creditul ?Prima Casa?, creditul ipotecar, plata Cash sau printr-un parteneriat cu BCR.

Vezi care iti este solutia cea mai la indemana si alege-ti caminul mult visat, cu ajutorul dezvoltatorului imobiliar Novum Invest.

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s