Motivul pentru care fetele bune vor băieţi răi

Am citit zilele trecute un schimb de replici care m-a uimit de-a dreptul. Bărbaţii erau foarte convinşi în comentariile respective, că fetele sunt foarte atrase de băieţii răi. Tind să cred că se duelau în afirmaţii puşti încă aflaţi pe băncile şcolii şi domnişoare care caută prinţul pe cal alb.

Altfel, mi s-ar părea o cretinătate să consideri că o femeie ar putea fi atrasă de un bărbat care se poartă urât cu ea, de un bărbat care se laudă în faţa prietenilor dar care uită să aibă grijă de cea de lângă el. Multe femei au trecut prin relaţii bolnave, care şi-au lăsat pentru un timp amprenta asupra acelui suflet chinuit.

Motivul pentru care fetele bune vor băieţi răi este plictiseala. Sau vor să pară interesante afişându-se la braţul acelora care sunt ceea ce nu par. Sau trăiesc cu impresia că ei chiar iubesc în spatele măştii plină cu duritate. Bullshit.

O femeie suficient de matură şi trecută printr-o oarecare experientă de viaţă, îşi va dori alături un bărbat care să o sprijine, preţuiască, iubească. Îşi va dori un bărbat capabil să îi fie aproape în toate etapele vieţii. Îşi va dori un bărbat care să îi ofere căldură şi dragoste.

Marile iubiri sunt precum răsăritul ori ploaia, precum curcubeul. Sunt ca primavara afişată dincolo de geam, care ţi se arată fara s-o atingi, fără s-o chemi, ştiind ca nu ai cum să nu îi simţi lumina..

”Ne sărutăm unii altora picioarele și umerii, buzele și coapsele, apăsați de porunca de-a fi cât mai aproape unul de celălalt, atât de aproape, încât, de fapt, unul să devină celălalt. Și încercam să ne întoarcem unii în alții, să locuim sub sternul celui iubit. Să coborâm prin crevase de sânge și carne până la inimă celuilalt, până la respirația lui. Căutăm cu trupul tot ce-am avut în suflet într-o viață uitată, și încercam să fim întregi. Să fim în siguranță. Să fim fericiți!”

mood-girl-boy-forever-love-hands-feeling-hd-wallpaper

Reclame

5 comentarii

 1. Eh, discutii de adolescenti cu hormonii vartej! La maturitate, dupa ce ai acumulat o anumita experienta, nu mai alergi dupa cai verzi pe pereti, nu mai crezi in visuri naive, stii deja ce vrei si nu te mai intereseaza gura lumii: dragoste, sprijin reciproc, respect, comunicare, puncte comune, aceeasi viziune asupra vietii. Te doare-n papuci de imagine, invidie si nici nu mai ai incapatanarea si credinta ca il vei schimba din golan in sotul ideal. Ha!

  Apreciază

  1. Asta spuneam. Ca la o anumita varsta deja stii ce vrei…nu mai stai sa crezi prostiile şi tampeniile spuse de un cineva care nu stie sa se poarte intr-o relatie.

   Apreciază

  1. misterios, gentleman, cred ca un barbat ajunge abia atunci cand invata ceva despre viata. sunt multi care oricum nu stiu sa se poarte cu o femeie, nici la 40 de ani. depinde de fiecare.

   Apreciază

 2. Pingback: Recomandări (1) |

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s