Am nevoie de-atat de putin ca sa fiu fericita..

..iubirile in care cei doi nu tânjesc unul după celălalt, nu adorm fericiți și îmbrățișați, și nu se trezesc bucurându-se că dau, în așternut, peste trupul celuilalt, atrofiază, încet-încet, feminitatea și masculinitatea și, în timp, mototolesc și poftă de filozofie. Alice Nastase

Eu mi-am dorit dintotdeauna o iubire mare, în care să fim un singur trup, același suflet. Să simțim să ne atingem inimile atunci când ne privim în ochi, și că ne atingem sufletul atunci când ne îmbrățișăm. Să nu mai știm unde se termină trupul unuia și începe al celuilalt, să ne ghicim gândurile, să ne fie sete unul de celălalt, să ne pese de aceleași lucruri pe pământ, să adormim sărutându-ne și să ne visam îmbrățișați în timp ce dormim îmbrățișați.

Mi-am dorit ca bărbatul meu să-mi fie cel mai bun prieten. Să nu am nevoie de alt confident decât cel în brațele cauia adorm fericită. Să-i pot împărtăși alesului inimii mele secrete prețioase, gânduri de taină, speranțe îndrăznețe.

Eu am nevoie de-atât de puțin că să fiu fericită..Dar mie-mi e de ajuns el, același el, care să mă țină în brațe și-n suflet. Un om care să știe să fie numai și numai al meu. Un bărbat care să-mi facă loc lângă el nu doar în așternut, ci și-n eternitate.

 

Reclame

2 comentarii

  1. Pai cred ca-i cel mai greu lucru pe care ti-l poti dori si de care sa fii fericita ca-l ai! Sa inteleg ca titlul este putin cam…putin spus? 😀

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s