Any Day – dragoste si drama

Any Day este un film de dragoste combinata cu drama din anul 2015 regizat de Rustam Branaman si scris de Rustam Branaman. Ca si actori principali ii avem pe Sean Bean, Kate Walsh, Eva Longoria.

Filmul Any Day a fost filmat in 3 locatii diferite: Los Angeles, California, USA. Limba engleza, tradus in limba romana. Dureaza 107 minute. Vian, un boxer profesionist isi rateaza cariera de boxer din cauza unei petreceri in care bea foarte mult, si ajunge sa il bata pe un invitat. Acesta ajunge la inchisoare vreo cativa ani (doisprezece ani). Dupa iesirea din inchisoare este dezorientat total, nestiind unde sa mai mearga.

Insa se refugeaza la sala lui de sport (unde se antrena pentru box). In disperare merge la sora lui Bethley (jucat de Kate Walsh). Ea ii spune ca il gazduieste doua saptamani, atata timp cat el nu mai bea. Cauta cu disperare un loc de munca, deoarece zilele incep sa treaca foarte greu, neavand ce face in fiecare zi. Cu greu reuseste sa gaseasca un loc de munca la un local de pizzerie din zona in care locuia sora lui. Sursa: filmegratuite.net

Vazut, placut…dar totusi cu un final pe care l-as fi vazut altfel.

 

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s