Primul sex-shop în care n-am intrat

Eram prin clasa a noua, aproape de terminarea anului şcolar. După terminarea orelor, împreună cu o colegă, ne decisesem să mergem să ne plimbăm prin parc înainte de a ne îndrepta spre casele noastre. Ni s-a alăturat o altă colegă de liceu, antipatică mie pe atunci, dar am acceptat gândul de a o suporta o jumătate de oră sau o oră.

Era genul de persoană care încerca mereu să fie în centrul atenţiei, purtând fuste de-o palmă şi un decolteu proeminent în care se aflau câteva perechi de şosete, astfel încât să pară că are sâni voluminoşi, pe care-i purta cu mândrie în faţa profesorilor. Oamenii care cerşesc atenţia sau care se străduiesc să iasă în evidenţă nu mi-au plăcut niciodată şi am făcut mereu tot posibilul să mă ţin departe de ei.

Am trecut pe atunci pe lângă un lanţ de magazine. Unul mi-a atras atenţia. Era prea sumbru, întunecat, şi închis pentru gusturile mele.

– Cine intră într-un magazin ca ăsta, dacă nu vezi ce e înăuntru? am întrebat.

– Oamenii care au nevoie de jucării, mi-a răspus colega antipatică. Jucării sexuale.

M-am uitat strâmb la ea, pentru că habar nu aveam ce înseamnă. La 15 ani mai aveam jucării acasă, dar doar păpuşi, piese de bucătărie, plastilină şi alte treburi de oameni mici. Jucării sexuale n-aveam. În orice caz, eram complet paralelă la vârsta aia cu arta sexului. Era ceva ce nu mă pasiona şi nici  nu reuşea să mă intrige.

– Şi care-s jucăriile alea atât de sexuale? am întrebat eu, doar pentru a face conversaţie.

– Parcă eşti de pe altă lume. Există o mulţime, spre exemplu: vibratoare, păpuşi gonflabile, bijuterii pentru sâni, stimulente, măşti de ochi, accesorii erotice. Oamenilor le place varietatea, ca să ştii.

– Habar n-aveam că ai atâta experienţă, am spus.

– Aia se capătă. Ar trebui să mai scoţi şi tu capul în lume, nu doar să stai cu ochii în cărţi. Nu te ridică nimeni pe vreun piedestal dacă iei premii la şcoală. O să se aşeze praful pe ele, oricum.

– Fiecare cu ce-i place, am spus enervată, deşi mă încerca dorinţa de a-i da una.

Aşa şi atunci am aflat ce e ăla sex shop şi cu ce se mănâncă. N-am fost deloc impresionată. Şi nici curiosă să văd jucăriile alea fantastice.

 

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s