Bărbaţii care înşeală sunt nişte proşti

şi nu o să îmi schimb părerea asta. Am postat ceva pe facebook mai devreme şi ideea articolului a venit în urma unor comentarii făcute de un Sf. Bacterie care susţine că nu există bărbaţi care să nu înşele. Ci doar bărbaţi care nu sunt prinşi. Nu sunt de acord cu asta, pentru că ştiu, pentru că şi cunosc persoane care nu îşi înşeală partenerele.

Pe de altă parte, cred că cei care înşeală de fapt se mint singuri. Atât pe ei, cât şi pe cele de lângă ei. Acolo unde există iubire, nu există minciună. Nici trădare. Cei care înşeală sunt nişte proşti.

Pentru că îşi irosesc viaţa şi momentele preţioase alături de oameni pe care nu îi respectă. Iar acolo unde nu există respect, nu există nici reuşita unei relaţii sănătoase şi trainice.

Infidelitatea afectează încrederea într-un cuplu şi compromite fericirea. Minciuna poate distruge fericirea unui cuplu.

„Consider un pacat capital nu numai minciuna simturilor in privinta dragostei, dar si iluzia prin care simturile incearca sa creeze o iubire dintr-o dragoste partiala. Eu spun si cred ca cineva trebuie sa iubeasca cu toata fiinta sa sau sa plece, fie ce-o fi, chiar daca viata nu ii va mai oferi decat o totala castitate.” George Sand

Când iubeşti, nu înşeli. Când iubeşti, nu laşi alte degete să te atingă, alte buze să te sărute, alte braţe să te cuprindă. Când iubeşti, trăieşti doar pentru cel de lângă tine, te oglindeşti în ochii lui, nu ai altora.

Când cineva te înșală o dată este vinovat el. Când te înșală a doua oară sunteți vinovați amândoi. Când te înșală a treia oară ești vinovat numai tu, fiindcă aveai două experiențe, dar n-ai tras nicio învățătură și nu ai luat nicio decizie.

Nu toti barbatii inseala. Cei care iubesc stiu sa-si stapaneasca pornirile. Ca sunt oameni, nu animale.

 

 

Reclame

1 comentariu

  1. Asta e, multi parteneri (barbati sau femei), inseala fie pentru ca nu iubesc (si stau in relatie dintr-un interes), fie inteleg iubirea intr-un mod superficial.
    Dar e ok, orice om cu stima de sine mai mare decat a unei gaini il va sau o va trimite de unde a iesit cu prima ocazie in se prinde care e treaba.
    Cei orbi vor prefera sa auda o minciuna si sa mearga mai departe, doar e si pacat sa rateze celelalte dezamagiri care vor veni pe teava. Cum sa pierzi asa ceva?

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s