29 – ganduri, emotii si urari

Nu mă aşteptam să primesc atât de multe urări şi atât de frumoase gânduri. Fiecare cuvânt trimis mi-a adus o emoţie. Am fost surprinsă plăcut de o mare de oameni care şi-au făcut timp să-mi lase câte un gând. Eva m-a întrebat constant unde e ziua mea, adică în ce loc de pe pământul ăsta. I-am spus că ziua e aceeaşi oriunde ne-am afla, deci e acolo unde suntem. Împreună.

Mi-am petrecut ziua în familie. În familia pe care nu o am de foarte mult timp, dar alături de oamenii care sunt mereu uniţi, aproape, alături în toate momentele, plăcute, sau mai puţin plăcute. Îmi place să fiu înconjurată de oamenii care transmit cădură. Şi de cei care ştiu cum să o transmită.

Am avut aproape fiintele pe care le iubesc cel mai mult. Soţul şi copilul. Ne-am plimbat în Orăşelul Copiilor şi ne-am jucat ca ăia mici. În maşinuţe, caracatiţe, trenuleţe şi multe altele.

Am mai îmbătrânit cu un an şi mă apropii vertiginos de 30 ăla de care mi-e groază. Nu îmi place nici cifra, nici numărul anilor. Dar trecem toţi prin asta. În altă ordine de idei, a fost o zi frumoasă şi vreau să mulţumesc tuturor celor care au contribuit la asta.

După cum probabil aţi observat, am schimbat domeniul şi hostul. Mare parte dintre voi deja ştiţi câte probleme am avut cu vechiul host şi câţi nervi s-au consumat din cauza faptului că foarte greu remediau problemele. Adrian mi-a oferit o mână de ajutor fix atunci când aveam nevoie. Mulţumesc pe această cale. Şi vă aştept să ne citim şi aici.

Reclame

3 comentarii

  1. Mă bucură ceea ce văd la tine în ultima perioadă, meriți și eram sigură că soarele va ieși și pe strada ta. Multă sănătate, fericire și numai împliniri alături de familia ta frumoasă. Să fii iubită și să ai putere să-ți duci la îndeplinire toate obiectivele pe care ți le-ai propus până la 30. Te pup :*

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s