copiii si jocurile. papusile si politistii

Acum ceva vreme, sau mai bine zis acum cativa ani, copiii erau pasionaţi de jocuri. Când eram mică, îmi plăcea să pierd noţiunea timpului pe terenul de joacă. Şi mă jucam cu o mulţime de copii până venea bunica să îmi amintească faptul că e prea târziu şi că noaptea nu ne mai vedem şi ne împiedicăm unul de celălalt.

Copiii de azi sunt pasionaţi de smartphoane, tablete şi calculatore. După ce vin de la grădiniţă sau şcoală se amuză jucându-se fel de fel de jocuri. Acum se găsesc de toate categoriile. Fetiţele se joacă jocuri cu Barbie. Băieţii, jocuri cu poliţişti.

Barbie încântă cu fiecare joc in care isi face aparitia pentru ca mereu aduce ceva nou de jucat ca distractia alaturi de ea sa nu ia sfarsit niciodata. Multe fete au dezvoltat o pasiune pentru Elsa. Jocurile de coafat sunt multe si diverse avand cate o noua coafura de realizat pe care fetele sa o faca astfel incat personajele de joc sa fie multumite.

Totul este diversificat. Sunt jocuri bakugan cu animale, cu păpuşi, cu printese, prajituri, samurai, roboţi, cu tancuri, cu Tarzan, şi multe altele. Voi ce va jucati cand erati mici? Sau ce se joacă copiii vostri?

baby-hazel-and-liam-valentines-day

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s