Ieri a fost cald. Foarte cald. Primul gând de dimineaţă a fost acela de a merge la piscină. I-am spus omului că orice ar fi, vreau să mergem să facem baie. Să inotăm. Şi ne vedeam cu burtica la soare, tolăniţi pe un sezlong şi privind de la balcon cum curge lin Cerna.

Am vrut să avem o zi în care doar să stăm. Iniţial voiam să mai mergem pe munte, dar picioarele mele n-au fost de acord cu asta. Încă mă mai resimt după ultima drumeţie. Degeaba m-am sprijinit de un băţ, degeaba am mâncât o banană care să-mi menţină energia vie, gambele mele tot au avut de suferit.

Am căutat un buton pe care să apăs şi care să înlăture durerea de muşchi. Dar nu am găsit. Aşa că ieri am stat jumătate de zi în apa caldă spre fierbinte. Am înotat, m-am jucat cu omul,  şi a încercat să mă înveţe să fac nişte exerciţii în apă.

Am spus că de săptămâna viitoare mă apuc de sport. Unele femei preferă să meargă la sală şi să alege pe bandă. Şi din când în când să mai mănânce câte un baton din ăla cu cereale. Eu aleg varianta de le face acasă. Omul o să mă-nveţe ce să fac, şi mie-mi revine treaba aia complicată de a le pune în aplicare.

Momentan ne mai bucurăm de cele 2 zile rămase. De aerul de aici. De ciripitul păsărilor, de zborul fluturilor şi de ecoul munţilor. Acum câteva zile am văzut o oaie bălaie şi o vulpe rapidă.

Am căutat pe aici un survenir, un babuin ornat cu beteală aşezat într-un butoi sub formă de balon. Tot mai aştept să-l găsesc.

Anunțuri