mă apuc de sport

Ieri a fost cald. Foarte cald. Primul gând de dimineaţă a fost acela de a merge la piscină. I-am spus omului că orice ar fi, vreau să mergem să facem baie. Să inotăm. Şi ne vedeam cu burtica la soare, tolăniţi pe un sezlong şi privind de la balcon cum curge lin Cerna.

Am vrut să avem o zi în care doar să stăm. Iniţial voiam să mai mergem pe munte, dar picioarele mele n-au fost de acord cu asta. Încă mă mai resimt după ultima drumeţie. Degeaba m-am sprijinit de un băţ, degeaba am mâncât o banană care să-mi menţină energia vie, gambele mele tot au avut de suferit.

Am căutat un buton pe care să apăs şi care să înlăture durerea de muşchi. Dar nu am găsit. Aşa că ieri am stat jumătate de zi în apa caldă spre fierbinte. Am înotat, m-am jucat cu omul,  şi a încercat să mă înveţe să fac nişte exerciţii în apă.

Am spus că de săptămâna viitoare mă apuc de sport. Unele femei preferă să meargă la sală şi să alege pe bandă. Şi din când în când să mai mănânce câte un baton din ăla cu cereale. Eu aleg varianta de le face acasă. Omul o să mă-nveţe ce să fac, şi mie-mi revine treaba aia complicată de a le pune în aplicare.

Momentan ne mai bucurăm de cele 2 zile rămase. De aerul de aici. De ciripitul păsărilor, de zborul fluturilor şi de ecoul munţilor. Acum câteva zile am văzut o oaie bălaie şi o vulpe rapidă.

Am căutat pe aici un survenir, un babuin ornat cu beteală aşezat într-un butoi sub formă de balon. Tot mai aştept să-l găsesc.

Reclame

6 comentarii

 1. Cerere de oferta – Advertoriale

  Buna ziua,

  Doresc sa achizitionez unul sau mai multe advertoriale pe site-ul dvs. ruxandra-ionita.ro pentru unul sau mai multe site-uri de jocuri pentru copii.
  Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru, la ce preturi si daca se poate face plata prin paypal.

  Va multumesc,
  Munteanu Marius

  Apreciază

 2. Îţi doresc vacanţă frumoasă şi să faci mereu ce vrei şi ce iţi place, mai ales ca poti face asta in doi, chiar trei judecand după copilul din dotare. Mi-e dor de apa, că munte am..

  Apreciază

  1. Multumesc. 🙂
   Si eu am vrut apa si nu m-am lasat pana nu am gasit-o. In curand vine vremea de mers la mare….asa ca astept sa povestesti si tu despre apa.

   Apreciază

  1. eu am tot lalait-o. nu de lene, ci pentru ca nu eram decisă să fac o anumită schimbare. acum mă gândesc mai mult la sănătate. si la toate beneficiile ce apar prin sport şi exerciţiu.

   Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s