Graba cu care te mişti te va face sa te rataceşti

Natura este singura carte în care fiecare filă păstrează câte un adevăr. Graba cu care te mişti te va face să te rătăceşti. Îmi place verdele. Îmi plac potecile. Cărările bătătorite pe care au călcat o mulţime de paşi. Îmi place liniştea verde. Şi faptul că îţi poţi aşeza gândurile sub un cer înstelat.

 

Mă gândeam la faptul că oamenii se schimbă. Şi uneori ţi se pare ciudat să priveşti o transformare. Cauţi gesturi, cuvinte, înţelesuri şi idei. Cauţi lucruri care să îţi liniştească bătăile inimii şi îmbrăţişări care să-ţi încălzească sufletul.. Nu ne putem schimba amintirile, dar putem să schimbăm înţelesurile lor şi puterea pe care o au asupra noastră.

 

Iubirea este o fiinţă sălbatică. Când încercăm să o ţinem în frau, ne distruge. Când încercăm să o închidem, ne înrobeşte. Când încercăm să o înţelegem, ne tulbură.

 

În momentul în care vei avea în inima ta acest lucru extraordinar numit dragoste şi vei simţi adâncimea, încântarea şi extazul ei, vei descoperi că lumea s-a transformat pentru tine.

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s