Este primăvară, anotimpul iubirii

Nu ştiu de ce, dar iarna asta mi s-a părut cea mai lungă. Şi frigul cel mai mare. Am stat mereu zgribulită şi în fiecare dimineaţă am căutat cu privirea o rază de soare.

Am aşteptat primăvara cu cea mai mare nerăbdare. Acum a sosit, mult dorita primăvară. Este soarele strălucind peste ploaie şi ploaia căzând peste razele soarelui.

Primăvara şi ecoul e verde! E cald, e soare, e bine, e frumos. În perioada asta a anului oamenii ies la vedere. Fac plimbări lungi. Se ţin strâns de mână. Îşi fac jurăminte. Se iubesc. Aleargă în natură. Se bucură de căldura din suflet. Şi o împraştie.

Când lucram ca şi consultant financiar, primăvara era cel mai bun prilej de a-mi schimba garderoba. Sătulă de rece, frig, haine groase şi cizme cu blană, aşteptam momentul purtării rochiilor fără cojoc deasupra.

Îmi plăcea să port rochii office. Simple, colorate, lungi, scurte, din bumbac, satin, cu flori sau fără. Acum avem de unde alege. Pe piaţă există o varietate de modele.

Mi-au plăcut întotdeauna rochiile, deşi până acum câţiva ani evitam să le port. Mă incomodau. Mi se părea că vin ciudat pe mine şi mă vedeam strâmb în oglindă.

Acum aştept cu şi mai mare interes vara, marea, căldura şi rochiile colorate.

Ramai-mereu-deschisa-soarelui-luminii-tineretii-Ramai-o-primavara-viata-toata-juf

Reclame