Cincizeci de umbre ale lui Grey – Primul volum

Îmi aduc aminte că anul trecut, când eram la serviciu, colega mea se îndrepta spre mine cu o carte in mână. Bineînţeles că am fost foarte curioasă să văd ce carte îşi cumpărase. Pe atunci, cincizeci de umbre ale lui Grey era discutată de toată lumea. Citită de mulţi. Ţinută de oameni în braţe în metrou. Mi-a promis că mi-o împrumută după ce o citeşte. Şi aşa a fost.

Până atunci nu mai citisem vreo carte care să conţină atât de mult erotism. Multe scene în care era înfăţişată sexualitatea. O poveste de dragoste până la urmă, între un om putred de bogat, cu un bagaj de cunoştinţe şi o tonă de experienţă, şi o puştoaică la început de drum, atrasă de puterea emanată de bărbatul plin de şarm.

Povestea mi-a plăcut. A avut priză la public. A încălzit inimi şi-a ţinut în suspans suflete. A umplut de emoţie adolescenţii şi a adus un suflu de dorinţă celor maturi şi stabili. Recomand tuturor să citeasca întâi cartea, pentru ca mai apoi să vadă filmul. Cum am mai spus şi cu altă ocazie, nu am înţeles febra din spatele acestui nume. Patima oamenilor de a se înghesui să se afle în primele rânduri în sălile de cinema.

Cu toate astea, povestea e una incitantă, frumoasă, explicit exprimată şi plină de încărcătură emoţională.

566b1997da7722c14cafb66d704bc0ad_large

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s