Sunt omul cu suflet rebel – Jocul cuvintelor [27]

Sunt omul cu suflet rebel. Sunt femeia care acţionează acum. Nu prea pot sta să cumpănesc, să pun în balanţă, să caut avantaje şi dezavantaje. Atunci când îmi doresc ceva, sufletul mi-e ca o flăcăruie care arde intens şi frumos. Gândurile mi se învolburează şi parcă nu mai regăsesc femeia matură din mine.

Sunt o norocoasă pentru că omul mă mai trage de mânecă şi mă readuce la realitate. Chiar dacă mă supăr, o fac pentru că pun suflet şi pentru că fiecare dorinţă aduce cu ea emoţie. Asta se întâmplă pentru că printr-o crăpătură de vis transmit toată insufleţirea de care sunt capabilă.

Cred că îngerul meu păzitor s-a întrupat într-o sămânţă de titirez care cântă în cor, dar care stă ascuns într-un bol de plastic. Uneori sunt calmă, alteori sunt plină de energie. Iar când sunt atât de agitată, din când în când, pe umăr mi se aşează o muscă ce pare că ar vrea să-mi dea brânci pe scări.

Acest articol este scris pentru Jocul cuvintelor, organizat de Cartim.

dreamtime-heart-red-hd-wallpaper

Reclame

5 comentarii

  1. Te joci frumos cu cuvintele. SI EU sunt exact ca si tine. Nu pot sa tac si sa mă gândesc daca este ok ceea ce vreau sa fac sau sa spun. Si am încercat sa mă ,, cumintesc”, Dar ma simt ca SI cum nu as fi eu

    Apreciază

  2. Pai, nici nu mai incerca sa te schimbi. Esti asa cum esti. Oamenii te iubesc si te accepta asa. Eu mereu spun ce gandesc, desi uneori pierd din cauza asta.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s