Roma – despre sejurul nostru departe de lume

Ca să realizezi, trebuie să îţi propui. Ca să îţi propui, trebuie să îţi doreşti. Ca să îţi doreşti, trebuie să visezi. Ca să visezi trebuie să dormi. Şi să te trezeşti cu lumină în zâmbet.

Nu am avut şansa de a pleca din România, nici măcar pentru câteva zile. Team-buildingul pe care l-am avut în Bulgaria nu se pune, pentru că am plecat în interes de serviciu, deşi zilele petrecute acolo au fost fantastice. Scrisesem cândva despre asta.

Au fost zile în care am avut activităţi care ne-au montat, au fost momente pline de energie, zile cu soare, stat la plaja, băut cocktail-uri şi dat cu canapeaua pe apă. Moment în care am avut senzaţia că o să zbor şi adrenalina a fost la cote maxime.

Ca să poţi fi sigur de faptul că vei pleca într-un colţ de lume pe care nu l-ai mai explorat, cred că trebuie să planifici acest lucru din timp. Să ţi-l doreşti atât de tare, încât să depui toate eforturile pentru a-l realiza.

Pentru că viaţa ne rezervă mereu surprize şi pentru că tot apar probleme ce se cer a fi rezolvate, nu te poţi decide într-un moment oarecare că vrei să pleci. Nu îţi poţi face pur şi simplu bagajele pentru ca mai apoi să te îndrepţi spre aeroport.

La un curs, acum câţiva ani, am avut nişte probe practice. Ni se spusese că tot timpul trebuie să vizualizăm ceea ce ne dorim să îndeplinim. Şi să ne gândim intens la acel lucru. Pe blogul lui Cătălin citesc destul de des articole care mă motivează, îmi dau încredere şi îmi aduc zâmbet.

Tipul respectiv de la acel curs ne spusese să lipim pe peretele din camera noastră o imagine cu ceea ce ne dorim în viitorul apropiat, astfel încât să o putem vedea tot timpul şi să ne amintim de faptul că trebuie să luptăm pentru a ne îndeplini acea dorinţă. Mi s-a părut o idee excelentă.

Anul ăsta, undeva prin luna noiembrie, vreau să mergem la Roma. Vreau să vedem Trastevere si Ghetto. Vreau să vedem  Forul Imperial, San Pietro in Vincoli. Vreau să văd Basilica San Pietro şi Muzeele Vaticanului.

City Break Roma ne oferă un centru spa cu o suprafata de 600 mp, restaurant, grădina şi acces gratuit la Wifi în toate zonele. Toate camerele sunt moderne şi au TV cu ecran plat şi aer condiţionat. Iar eu vreau să dorm măcar o dată într-un pat imens.

Innerhalb-Colosseum-Rom-Italien

Reclame

1 comentariu

  1. Vă doresc să vi se împlinească dorința de a vedea Roma. Noi tot într-un noiembrie am vizitat-o și mi-a tăiat resirația, cu toate că jumătate din timpul petrecut acolo, a plouat.
    Sunt sigura că îți va plăcea, mai ales că o descoperi alături de omul potrivit 🙂

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s