Ce nu stii despre…

1. Apelul de urgență este 112 peste tot în lume (cu excepția Americii). Acest număr poate fi apelat și dacă ai tastele blocate. Încearcă!

2. Ți-ai închis cheile în mașină și ești departe de casă. Unde-ți ții cheile de rezervă? Dacă este cineva acasă, cu telefon mobil, sună-l și
roagă-l să țină cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tău la 20 cm de ușa mașinii. Persoană de acasă apăsa pe telecomandă cheii de rezervă și ți se vor deschide ușile. Funcționează și cu ușa portbagajului. Încearcă!

3. Ți s-a descărcat mobilul? Orice mobil are o încărcare de rezervă în baterie, care se activează la combinația?*3370# și îți asigură o încărcătură de rezervă de 50%. Când îți pui telefonul la încărcat, se încarca și rezerva, putând s-o folosești și altă data.

4. Ce poți face dacă ți se fură mobilul? Comercianții de telefoane țin secret această informație, ca hoțul să poată folosi telefonul furat și să consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, să-și cumpere telefon nou. Trebuie să afli seria telefonului tău.

Pentru aceasta tastează *#06# fără a apăsa alte taste și pe ecran va apărea automat seria. Acest cod este unic în lume și este seria telefonului tău. Notează acest cod și pune-l în loc sigur.

Dacă ți se fură telefonul, anunța operatorul tău de telefonie și comunică-i acest cod. Acesta îi permite să-ți blocheze telefonul (aparatul în sine) și hoțul nu va putea folosi telefonul tău, nici dacă schimbă cartela SIM. Este puțin probabil să-ți recuperezi vreodată telefonul, dar nici hoțul nu-l va putea folosi sau valorifica.

Cel mai important aspect de aici este că, dacă toată lumea ar cunoaște acest truc, nu ar mai avea hoții de ce să fure telefoane.

 

iphone-cover-flowers-roses-hd-wallpaper

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s