Concurs pe strada cu iluzii

Nu poţi strânge în braţe toată lumea. În braţe poţi strânge un singur om. Dar când acela e omul iubit strângi în braţe toată lumea. De câte ori ai ascultat vocea iubirii?

Dragostea are sunet. Atunci când lucrurile mici se fac cu o dragoste mare. Atunci când dăruieşti totul din tine, fără sa te gândeşti când şi ce vei primi drept răsplată.

Dragostea are sunet. Atunci când iubeşti puternic şi găsesti întotdeauna ceva nou în persoana de lângă tine. Atunci când preţuieşti dragostea pe care o primeşti mai mult decât orice pe lume.

Dragostea are sunet. Atunci când nu are nevoie de cuvinte dar tot atunci când fiecare cuvânt are nevoie de dragoste. Iubirea este tot ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.

Dragostea are sunet. Atunci când îmi spune că mă iubeşte. Atunci când, seara, îmi găsesc liniştea şi echilibrul în braţele lui. Atunci când îmi masează tâmplele sau când mă sărută la prima oră a dimineţii.

Dragostea are sunet. Atunci când din mine se revarsă un sentiment aproape dumnezeiesc, ori de câte ori îl am în preajmă. Sau când în fiecare bătaie de inimă simt focul iubirii.

”Iubirea este cea mai înaltă fericire la care poate ajunge omul, căci numai prin ea îşi dă seama că el e mai mult decât el însuşi, că e una cu totul.”

field-girl-flowers-photo-hd-wallpaperAcest articol participă la concursul organizat de Illusion

Reclame

4 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s