The Loft – Ispita barbatilor insurati

M-am tot lovit pe câteva site-uri de numele acestui film, şi când l-am văzut scris şi pe blogul lui RazvanHimself, m-am gândit că ar cam fi cazul să îl văd. Filmul mi s-a părut în primă fază interesant, apoi cam prea tras de păr.

Cinci bărbați însurați închiriază împreună un loft în centrul orașului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise și al fanteziilor dincolo de orice limită. Dar fanteziile se transformă în coșmar când descoperă cadavrul unei femei în apartament, și își dau seama că unul dintre ei e sigur implicat în acea crimă.

M-a iritat la un moment dat faptul că tot dădeau vina unul pe altul, că încercau să se acopere dar nu ştiau de fapt pe cine să acopere. În cele din urmă adevărul a ieşit la iveală, deşi, ca de fiecare dată, eu rămân surprinsă de deznodământ şi fix cel la care nu mă aşteptam să aibă vreo vină, e chiar cel care se află în spatele tuturor mizeriilor.

Şi tocmai atunci când filmul se apropie de final, soţul meu adoarme.


 

girl-alone-roof-city-morning-hd-wallpaper

Reclame

7 comentarii

  1. Sincer sa fiu, daca nu i film James Bond style, or cosa nostra, or ceva tampit comedie, nu prea ma incanta! Evident, siroposeniile le vedem fara probleme! Altfel cum? 😀

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s