A cerut-o in casatorie timp de 365 zile

A cerut-o în căsătorie timp de 365 de zile fără ca ea să ştie

O cerere în căsătorie reprezintă un moment de răscruce în viaţa oricărui cuplu şi cu cât este mai minuţios organizată, cu atât devine mai memorabilă. Nu ai cum să nu te emoţionezi profund şi să nu accepţi o astfel de propunere, mai ales atunci când o mulţime de oameni sunt implicaţi pentru a crea contextul perfect.

În acest filmuleţ ne este prezentată o cerere în căsătorie mai puţin obişnuită, care ne emoţionează profund. Dean Smith, un tânăr din Arizona, a considerat că fiecare zi petrecută alături de iubita lui este un miracol şi de aceea timp de 365 zile acesta a filmat câte un moment în care îşi exprimă dragostea prin intermediul unor mesaje scrise pe diverse cartonaşe.

 

Indiferent dacă se afla la birou, pe stradă, în maşină, în bucătărie, în baie, sau în excursie, declaraţia lui de dragoste şi cererea în căsătorie erau tot timpul prezente. Toate aceste imagini au fost adunate într-un filmuleţ pe care iubita lui l-a primit ca un cadou surpriză de ziua ei.

Acum, după un an, Dean împreună cu persoane dragi lui Jennifer au hotărât că este momentul pentru a face în direct această cerere în căsătorie. Aflaţi în vacanţă în Aruba, toţi au complotat pentru a o surprinde pe Jennifer.

Pentru început sora ei, Jaclyn a venit la uşa camerei cu un cartonaş pe care avea scrisă o invitaţie la micul dejun cu ocazia zilei ei de naştere. Jennifer a dat curs invitaţiei şi a coborât în holul hotelului unde o aştepta fratele ei, Jon, cu un alt cartonaş care îi indica să se îndrepte spre barul hotelului. Bineînţeles că drumul ei nu se putea opri aici şi după cum vedem, Eric îi înmânează un nou mesaj care o îndrumă spre plajă, unde era aşteptată de părinţii ei.

Mama ei, cu vădită emoţie, îi dă o tabletă şi o roagă să urmărească un videoclip, care, fără îndoială, va lămuri misterul acestor mesaje.

De îndată ce Jennifer începe vizionarea, emoţiile o copleşesc când îşi vede iubitul cum zi de zi îi declară dragostea lui nepreţuită şi îi spune că îşi doreşte ca ea să-i devină soţie. Imaginile videoclipului au fost montate pe suportul piesei muzicale „Marry You” a solistului Bruno Mars pe care Dean o fredona tot timpul.

Ultimul mesaj care apare pe finalul videoclipului este „Întoarce-te!”, iar atunci când Jennifer face acest lucru, îl vede pe iubitul ei care acum are ocazia să-i declare în mod direct întreaga lui dragoste şi preţuire şi să facă cererea în căsătorie pe care şi-a dorit-o timp de 365 zile. Minunată dovadă de iubire! →  Sursa: LiveBiz 

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s