Cand te daruiesti, primesti mai mult decat dai

Se spune ca raiul e comuniunea cu toti, iar iadul e neputinta de a mai iubi. Iubirea inseamna sa daruiesti atunci cand esti epuizat, cand nu mai ai nicio forta. Nu exista scuza sa nu daruiesti. Sa te daruiesti atunci cand nu mai poti te apropie cu adevarat de celalalt si-l face si pe celalalt sa se deschida, sa daruiasca la randul lui. In iubire, trebuie sa daruim ce nu avem, cand nu mai avem.

Cand te daruiesti, primesti mai mult decat dai. Caci nu erai nimic si incepi sa te implinesti. Iar tu, iubeste-ma atunci cand sunt cel mai greu de iubit, crede-ma atunci cand ceea ce spun este greu de crezut, ajuta-ma atunci cand nici eu nu ma mai pot ajuta. Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea.

Dacă priveliştea cerului albastru te umple de bucurie, dacă un petic de iarba rasărit pe campie poate să iti atraga atentia, daca lucrurile simple din natura au un mesaj pe care-l poti intelege, bucura-te caci sufletul tau este viu.

tumblr_ney7omguk61qdk1qco1_1280

Reclame

2 comentarii

  1. In mod normal asa ar trebui sa fie, mai ales intre doi oameni care se iubesc. Insa de cele mai multe ori daruiesti (te daruiesti) si nu primesti nimic la schimb. De ce?. Pentru ca astazi oamenii nu mai inteleg iubirea, iar toate gesturile sunt interpretate ca si cum ai vrea ceva de la ei. Trebuie sa dea ceva la schimb, orice altceva decat acelasi raspuns. Sau mai rau, te considera un vanator. Sau poate ca le e frica sa iubeasca?.

    Apreciază

  2. Cred ca multora le este teama sa mai ofere. Multi nu mai au incredere, si le e teama sa se mai deschida in fata oamenilor sau sa se mai apropie.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s