Gandurile de azi

Astăzi e joi, 29 ianuarie. Luna asta a fost plină, dar în acelaşi timp frumoasă. Ne-am ocupat cel mai mult de detaliile de ţin de căsătorie, am făcut liste, planuri, am scris, am rescris, ne-au cuprins emoţiile, am discutat despre marele eveniment iar în mai puţin de o lună vom fi cuprinşi de toate stările posibile.

together_holding_hands_by_juganueAfară e rece, frig şi gri. Pare întunecat şi sumbru. Aştept zilele de vară, soarele şi marea. Astept să scap de hainele groase şi tremurul din oase.

În casă e cald, linişte şi bine. Am găsit puţin timp liber pentru a scrie. Am cam neglijat blogul în ultimul timp, dar mă străduiesc să recuperez. Am început să scriu mai mult pe hârtie decât în virtual, deşi mi-e drag să pun şi aici cuvinte.

Meşteresc la un proiect pentru facultate şi mă pregătesc să mă apuc de călcat, dat copilului să mănânce, pus copilul în pat şi adormit. Poate o păcălesc dacă îi spun vreo poveste, deşi nu îi mai place deloc să doarmă la prânz.

Ascult câteva piese animate în timp ce scriu. În rest, ma trec pe chill mode când am de învăţat sau de scris ceva mai complicat. Ascult porcuşoara din camera alăturată cum scoate sunete care-mi dau de ştire că vrea să fie băgată în seamă.

Citesc metodologia de predare a limbilor străine şi încerc să culeg nişte informaţii care să mi se întipărească în memorie. Seara, înainte de culcare citesc cărţi care mă destind, beletristică, pasaje care să mă introducă într-o stare de continuă visare.

Am învăţat să am ceva mai multă răbdare. Lucrez intens la capitolul ăsta. Am mult de muncă, dar sper ca în timp să devin mai atentă, răbdătoare, liniştită. Zic şi eu.

Sunt recunoscătoare omului care mi-e alături, care mă susţine, încurajează, alintă, iubeşte.

Aştept ziua de sâmbătă. Shoooooooping day.

Îmi doresc mai mult timp, pentru mine, pentru noi. Timp de conversaţii lungi, timp pentru creaţie şi timp pentru hrănit sufletul cu iubire.

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s