Despre fericire s-a vorbit şi încă se mai vorbeşte, mult, frenetic, atent, cu emoţie şi dragoste. Uneori mă trezesc ascultând fiecare sentiment care mă îndeamnă să-l scriu. Fericirea este plăcerea sufletului. O simplă senzaţie, un sunet, o culoare, atingerea unei mâini sau vibraţia unei inimi. Trăieşti fiecare minut pe acest pământ cu iubire, graţie şi recunoştinţă.

Fericirea mea este o poveste neobişnuită, un răspuns dat destinului, este amintirea unor trăiri pline de lumină, este perfecţiunea clipelor pe care le-am trăit cu fiecare suflu, este floarea acea rară care a înflorit în fiecare primăvară. Este un fluture, care, atunci când este urmărit, este întotdeauna la un pas de a fi prins, dar dacă stai liniştit, îşi găseşte odihna pe umărul tău.

Fericirea nu este o destinaţie. Nu presupune distanţă. Fericirea e un mod de a trăi. Este plăcere fără regret. Este suflet ocrotit, plus armonia dintre ceea ce gândeşti, ceea ce spui şi ceea ce faci. Fericirea este bomboana pe care viaţa ne-o dă pentru realizările noastre. Într-un oraş mare, printre atâţia oameni frumoşi dar grăbiţi, îţi doresc să primeşti în dar de la moş, o cutie plină cu iubire şi fericire.


 

Articol scris pentru duzina de cuvinte
Articol scris pentru duzina de cuvinte

 

Anunțuri