Desenele copilariei

Încă n-am depăşit febra jucăriilor, păpuşilor, prinţeselor. Sunt momente în care vreau să mai scriu cu Eva câte ceva, pentru că până la anul, când o să fie în grupa 0, aş vrea să ştie să scrie. Nu încerc să o obsesesc prea tare cu toate acestea, ca să nu prindă vreo lehamite faţă de ceea ce ar trebui să înveţe să facă. Nu îmi plac lucrurile făcute forţat şi ştiu că dacă obligi un copil să facă ceva, nu va prinde drag de acel ceva, ci îl va face doar pentru că trebuie.

Sunt zile în care, după ce ajunge acasă de la grădiniţă, îmi spune că vrea să se joace, pentru că la grădiniţă nu a avut când, din cauza activităţilor pe care le fac. Şi o las să se joace, să se uite la desene, să îşi înşire prinţesele, piticii Albei ca Zăpada, Doctoriţa Pluşica sau Prinţesa Sofia.

Nu ştiu câţi dintre voi aveţi răbdare sau timp să urmăriţi desenele animate, dar Dora Exploratoarea este destul de cunoscută în rândul fetiţelor. Acum există şi jocuri cu dora prinţesa, jocuri educative şi captivante. Dora este o fetiţă curajoasă şi foarte isteaţă, are o mulţime de prieteni care i se alătură în aventurile de explorare. Nici Diego, Botas sau Boots, Swiper, papagalul Coco, maimuţa Sandy precum şi Tico, Isa, Benny, Alicia, nu sunt personaje de neglijat.


 

url

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s