Sunt femeia dificila, cea care…

Ţi-ai dorit vreodată să cuprinzi cu mâna tot ceea ce nu poţi cuprinde cu ochii? Ţi-ai dorit să atingi o inimă cu urma unui gest? Ţi-ai dorit să îmbrăţişezi o fiinţă atât de puternic şi profund, astfel încât s-o vâri la tine în suflet? Uneori încerc să-mi opresc pornirile şi toate gesturile nebuneşti pe care le fac cu tot dragul. Alteori aş închide toate uşile, toate ferestrele, toate colţurile dezvelite, şi n-aş mai lăsa pe nimeni să intre.

În mine dorinţa e veşnic arzătoare. Mă leg de oameni şi-i ţin aproape. Îi iubesc atât de tare, încât mă încăpăţânez să nu-i las să plece. Mă lipesc de sufletul lor astfel încât să mă simtă o parte din ei. Legăturile nu dispar, atât timp cât suntem capabili să le menţinem.

Sunt femeia dificilă, care are din ce în ce mai multă dragoste de dat, dar nu o dau oricum şi oricui. Sunt femeia dificilă, care vorbeşte atunci când are ceva de spus. Sunt femeia care a învăţat cum să se protejeze şi să protejeze. Dar care uneori simte nevoia să se ştie protejată.

Sunt femeia dificilă, cea care ştie cum să distingă zâmbetele oamenilor, cele reale de cele false. Cea care analizează bine, înainte de a-şi deschide inima. Cea care nu oboseşte niciodată, alături de persoana care merită totul.

Sunt femea dificilă, cea care poate simţi durerea altora, cea cu sufletul mare, cea care vede cu o mie de ochi ascunşi, cea care visează în culori. Sunt acea femeie care, atunci când viaţa nu are niciun gust, dă savoare vieţii.

Lasă-mi timp şi-ţi voi asculta atingerile calme…

 

Reclame

3 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s