A iubi inseamna a trai viata celuilalt

Iubirea este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o ființă umană o poate realiza. Dacă invățăm plini de iubire și cu pasiune, avem capacitatea de a memora și de  înțelege mult mai ușor. Dacă ascultăm cu iubire, auzim mai multe și mult mai bine. Dacă vorbim cu dragoste, cuvintele noastre capătă o forță neînchipuit de mare.

Dacă  adormim cu dragostea în suflet, somnul nostru este odihnitor și profund ca al unui copil. Dacă gândim atunci când suntem plini de iubire, gândurile noastre capătă profunzime și strălucire. Gândurile care se clădesc prin iubire sunt mai luminoase decât razele soarelui atunci când iubirea este prezentă în ființa noastră.

A iubi înseamnă a trăi viața celuilalt. Să uiți de tine și să te dăruiești cu totul celuilalt fără a aștepta vreodată ceva în schimb, aceasta este adevarata iubire care te înalță. Iubiți-vă din toată inima pe voi înșiva și să nu vă fie rușine de iubirea care vi se cuibărește în suflet. Iubiți-vă așa cum sunteti dacă doriți să vă transformați. Nu așteptați să vă transformați pentru a ajunge să vă iubiți, pentru că nimic nu poate fi transformat în bine, în lipsa iubirii.

 

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s