E naspa sa fii femeie

Stăteam eu și mă gândeam așa, în timp ce mă rugam în gând să scap de durerea insuportabilă de cap, că e nașpa să fii femeie. Pentru că pe bărbați n-am auzit să-i doară capul. Nici să le vină ciclul. Nu i-am văzut probând în aceeași dimineață 4 perechi de pantaloni sau schimbând 5 bluze. Nu cred că se enervează când nu le stă părul în poziția aia, ci invers. Nu și-ar cumpăra câte o geantă în fiecare săptămână și nici n-ar face un atac de panică atunci când li s-ar termina glossul.

Ei n-au dureri, drame și nu se enervează din cele mai banale motive. Mie îmi crește pulsul brusc atunci când ceva nu-mi iese, n-am răbdare, vreau să le fac pe toate repede și în același timp, îmi bubuie capul și-am nasul înfundat, tușesc precum un măgar și încă nu s-a terminat ziua. Am citit, am scris, am făcut de toate, dar parcă cel mai mult vreau să dorm. Și să uit de migrena asta pe care o detest cel mai mult pe lume.

Azi nu mai vreau să fiu femeie.

just pain...
just pain…
Reclame

6 comentarii

  1. Și unde mai pui ședințele de epilat, pensat, coafat, cele de 30 de minute din fața oglinzii, când noi, de fapt avem la dispoziție doar 10. Dilemele din fiecare dimineață în fața dulapului, a raftului cu creme și parfumuri…
    Deci da, mă regăsesc :)) Dar în majoritatea timpului, e chiar OK să fii femeie 😀

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s