Uneori cred că ne mulţumim cu prea puţin

Citeam în dimineaţa asta câteva cuvinte, nelămuriri, frustrări ale unei persoane care nu înţelegea de ce oamenii au nevoie de o facultate şi de ce angajatorii au pretenţii atât de mari. E adevărat că aici oamenii care îşi fac meseria cu pricepere nu sunt remuneraţi corespunzător şi că eforturile nu sunt pe deplin răsplătite. Uneori cred că ne mulţumim cu prea puţin, că vrem să facem lucrurile cele mai simple şi uşoare, că vrem confort, dar străduinţe depuse aproape nule. Consider că facultatea e cea care te formează, te pregăteşte pentru ceea ce îţi doreşti să realizezi în viaţă, pe plan profesional. Vin şi satisfacţiile în timp, atât cele financiare, cât şi cele spirituale, în cazul în care pui suflet în ceea ce faci.

Poate că ar trebui să încercăm să ne cunoaştem mai bine, să învătăm să ne descoperim limitele şi să ne dorim în fiecare zi mai mult de la noi. Poate că suntem prea mici în lumea asta mare, dar prin muncă şi dăruire, putem realiza tot ce ne dorim cu adevărat.

Sunt norocoasă, pentru că am alături de mine un bărbat care mi-a încurajat fiecare iniţiativă. De fiecare dată m-a făcut să îmi dau seama că pot, că sunt capabilă, că pot reuşi. Şi a fost acolo, împingându-mă spre mai departe. Sau trăgându-mă după el când credeam că nu mai pot. Mi-a luminat în fiecare zi viaţa cu gânduri bune, frumoase, calde, astfel încât tot timpul am simţit cum mă umplu cu energie pozitivă. Când crezi că nu mai poţi, de fapt eşti capabil de mult mai mult. Când nu vezi sensul, de fapt îl găseşti chiar acolo, lângă tine. Când îţi doreşti, poţi obţine.

Tu cât de mult îţi doreşti de la tine?

Pe facebook

Reclame

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s