Despre femeia ciudată şi capricioasă din mine

Femeile sunt ciudate, neînțelese, absurde, fascinante, ingenioase, orgolioase, capricioase, complexe. Sunt o femeie în continuă dezvoltare. Mă străduiesc la fel ca și ceilalți. Încerc să învăț din orice conflict, din orice experiență. Un sărut poate fi o virgulă, un semn de întrebare sau un semn de exclamare. Sunt regulile de scriere pe care orice femeie ar trebui să le știe. Viața nu este niciodată plictisitoare. Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii.

Se poate întâmpla să mă trezesc în toiul nopții, pentru că mi-am amintit ce vroiam să îți spun în decursul zilei și nu am apucat, dar pentru că nu mai am răbdare până dimineața, aleg comunicarea din toiul nopții chiar dacă într-un fel sau altul aș prefera să-ți vorbesc chiar și atunci când dormi. Pot fi atât de fericită, astfel încât să am senzația că plutesc. Pot să-mi imaginez diferite situații și să vorbesc la nesfârșit despre povestea noastră de dragoste care în fiecare zi îmi pare mai frumoasă.  

Atunci când sunt tristă e de ajuns să îmi spui ceva care să mă facă să zâmbesc și pentru moment uit absolut tot și redevin bucuroasă. Pot vorbi ore întregi cu prietenele despre orice: bărbați, pantofi, cărți, mâncare sau orice alt lucru banal. Uneori mă gândesc că noi, femeile, suntem atât de simple și atât de ușor de înțeles, încât râd când bărbații pur și simplu ne găsesc indescifrabile.

Aș vrea să cred că nu sunt rea, sau atât de rea precum mă simt în momentele în care ceva mă enervează și indispune. Sunt mândră că sunt femeie deși mi-aș dori ca măcar pentru douăzecișipatru de ore să fiu bărbat. În același timp, pot munci doișpe ore pe zi, iar când ajung acasă, pot pregăti masa, te pot asculta când îmi povestești ce-ai făcut în timpul zilei, pot face dragoste cu tine, și eventual pot privi cu tine ecranul pe care se derulează un film. Am suficient de multă imaginație, încât pot să te surprind mereu cu ceva original sau făcut de mine, doar ca să-ți fie ție bine. Am puterea să te iert mereu, să te ascult cum îmi spui că-ți pare rău, dar și să trasez o limită în care cuvintele să nu mai fie de ajuns.

Întotdeauna voi crede în dragostea noastră pentru că atunci când iubesc, iubesc cu tot sufletul și mă îndrăgostesc iremediabil, îmi fac vise, planuri, speranțe. Am învățat să fiu femeie și să lupt pentru o carieră, dar am învățat și să fiu mamă, și iubită și prietenă.

În afară de toate acestea, cum ți-ai mai dori să fiu?

woman-in-love

 

Reclame

3 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s