Seara tarziu si dimineata devreme

Azi, imediat după ce m-am trezit, m-am gândit să scriu pe blog. Pentru că uneori mi se face dor să scriu, sau se mai întâmplă să am câteva ceva de spus. Dar am preferat să scriu pentru carte, atât timp cât am avut parte de niște momente de liniște, momente în care am avut timp să mă gândesc destul de mult la cum se desfășoară acțiunea + alte lucruri ce țin de pașii pe care trebuie să îi urmezi în scrierea unei cărți.

Apoi, pe la prânz, am primit un mail în care un cititor mă întreba care este perioada zilei, cea mai fericită pentru mine. Întrebarea respectivă având rolul de a mă determina să scriu un articol, bineînțeles.

Nu m-am gândit niciodată prea mult la acest aspect, dar pot spune că acele clipe fericite sunt fix cele în care inima mea e lângă inima lui. Îmi place să stau să ascult pauza dintre bătăi. Și să-i număr fiecare zvâcnire, deși el nici măcar nu bănuiește ce fac eu în momentul în care îmi așez capul pe pieptul lui și închid ochii.

Îmi plac diminețile și trezirile împreună. Îmi plac îmbrățișările tandre dinainte de a apuca să deschidem ochii. Îmi place să-i transmit printr-o îmbrățișare cât de mult îl iubesc. De-a lungul anilor, mi-am dat seama că dimineața funcționez cel mai bine. Am acea energie care mă împinge să fac lucruri ce pot da roade pe parcursul unei zile. Tot atunci am timp să-mi pun ordine în gânduri, să stabilesc ce am de făcut pentru ca apoi să pun în aplicare ceea ce îmi propun.

Te iubesc și asta imi daƒ putere și curaj saƒ spun oricui maƒ intreabaƒ, faraƒ saƒ acord importantă felului în care maƒ cred unii sau cat de mult rad alții. Eu recunosc: te iubesc așa cum mulți nu știu saƒ o spunaƒ sau saƒ simtaƒ și la fel cum majoritatea se feresc saƒ recunoascaƒ de teamaƒ caƒ cineva ar putea saƒ-i baƒnuiasca de faptulƒ caƒ sunt oameni.

lovers-hug-wallpaper-1842-hd-wallpapers

 

Reclame

2 comentarii

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s