Gândurile noastre sunt fluturi cu care zburăm prin propria minte. Pe aripile fluturilor noștri de hârtie, asemenea unor solzișori ce irizează lumina, sunt tatuaje ciudate, înscrise cu cerneală tipografică. Să ne gândim că emoţiile noastre sunt fluturi care zboară prin gânduri. Fluturele nu se urnește de pe frunza lui dacă nu-i inventăm aripile adevărate, care nu sunt de hârtie, nici de cerneală, nici de cuvinte, ci de imagini, atingeri, mirosuri și melodii.

Când ne-am întâlnit prima oară aş fi vrut să te întreb dacă crezi în dragoste. Sigur, m-aş fi gândit la izbucnirile de pasiune care ne dorim să dureze o viață, cele care ne împing să facem și să spunem lucruri pe care în alte condiţii nu am fi îndrăznit să le rostim; cele care ne fac să tremurăm de teamă că există o mică posibilitate de a pierde acea persoană – un sentiment care ne sărăcește în momentele de cumpănă, fiindcă vrem să păstrăm ceea ce iubim.

Acum vreau să-ţi vorbesc despre iubirea care le redă orbilor vederea. De iubirea care e mai puternică decât frica. Vorbesc de o iubire care insuflă vieții sens, care sfidează legile naturii și ale degenerării, care ne face să înflorim și nu cunoaște margini.

”Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul și hotărârea de a te apleca pentru a o lua în brațe… și a o păstra. Asta-i inteligența inimii. Inteligența singură, fără acea inimă este doar simpla logică și nu e mare lucru de ea.”

Fiecare centimetru al pielii mele este încordat, încărcat de sentimente, iar presiunea crește cu viteză în pieptul meu, bătând mai tare și mai repede și mai puternic, compensându-mi din plin mișcarea. Nu tremur când sunt încremenită în timp. Îmi antrenez respirația să vină mai încet, număr lucruri care nu există, inventez numere pe care nu le am, mă prefac că timpul e o clepsidra spartă care sângerează secunde prin nisip.

”Caldura lui topește țurțuri de gheaţă care mă sprijină din interior, iar eu mă dezgheț, și ochii îmi clipesc repede până ce rămân închiși, până ce lacrimi îmi alunecă pe față, și decid că singurul lucru pe care vreau să-l îngheț este trupul său care-l ține pe al meu.”

422479

Anunțuri