Îmbratisarea intre doua trupuri este un dialog senzual

Uneori mi-aş dori zile lungi de duminică, zile în care să lenevesc, să citesc, sau pur şi simplu să dorm. Mi-aş dori duminici în care să-mi beau cafeaua lent şi să scriu bileţele de dragoste pe care să le lipesc pe partea exterioară a geamului. Mi-aş dori duminici în care să ne plimbăm agale şi să ne-ntindem trupurile pe iarba verde şi deasă. Mi-aş dori duminici senine, petrecute undeva în afara oraşului sau pur şi simplu pe alei necunoscute. Mi-aş dori duminici liniştite. Pentru că, am obosit să n-am nici măcar o singură zi liberă.

Îmi imaginez că stau întinsă pe spate, într-o peşteră atât de joasă şi strâmtă, astfel încât, pentru a pătrunde în ea, ar trebui să-mi contorsionez trupul, nu doar să mă târăsc. Acolo, la lumina jucăuşă a unei făclii cu răşină, aş desena, pe pereţi şi pe tavan, oamenii care mi s-au lipit de suflet. Apoi m-aş gândi să te întreb cum ai defini îmbrăţişarea.

Îmbrăţişarea între două trupuri înseamnă un dialog senzual, în care fiecare gest şi mişcare sunt ca niste răspunsuri ale corpurilor, într-o piesă bine scrisă şi în care zbuciumarea e uneori o îndoială, o apropiere, un surâs al voluptăţii, un moment de încordare, o senzaţie de înfrângere căreia imediat îi răspunde un val de duioşie. O îmbraţişare adevarata a trupurilor e frumoasă ca o convorbire între două inteligenţe, în care niciun moment, una nu pierde înţelegerea cu cealaltă, sau este ca o carte citită cu pasiune, în care fiecare amănunt e priceput si justificat.

mereu m-aş rezema de braţul tău,  îngândurată
mereu m-aş rezema de braţul tău, îngândurată

 

Reclame

1 comentariu

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s